Έρχεται για τις υπογραφές ο Γιακουμάκης

16:47 | 23/01/2019

Στο Ηράκλειο αναμένεται τις επόμενες ώρες ο Γιώργος Γιακουμάκης για τις τελικές συζητήσεις με τον ΟΦΗ.

Στο Ηράκλειο θα βρίσκεται τις επόμενες ώρες ο Γιώργος Γιακουμάκης, σύμφωνα με πληροφορίες του Capitano.gr, για τις τελικές συζητήσεις με τον ΟΦΗ και την υπογραφή του συμβολαίου του.

Οπως είναι γνωστό, ο Κρητικός στράικερ θα συνεχίσει δανεικός στον ΟΦΗ από την ΑΕΚ μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν και το καλοκαίρι η κρητική ομάδα θα έχει την οψιόν αγοράς αν θελήσει -και συμφωνήσει η ΑΕΚ- να τον κάνει δικό της. Ουσιαστικά, δηλαδή, ο ΟΦΗ παίρνει τον Γιακουμάκη με τον τρόπο που ήθελε να πάρει τον Δημήτρη Μάνο προτού καταλήξει στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο νεαρός επιθετικός θα ταξιδέψει από την Αθήνα στο Ηράκλειο και την Πέμπτη είναι πολύ πιθανό να ολοκληρωθεί το θέμα και ο ΟΦΗ να ανακοινώσει και επίσημα τη συμφωνία, προσθέτοντας ακόμη ένα σημαντικό «γρανάζι» στη μηχανή» του.

Ο ΟΦΗ κέρδισε πολλούς στην... κούρσα

Στην προσπάθεια για μεταγραφική ενίσχυση ο Όμιλος στράφηκε στην περίπτωση του ηρακλειώτη επιθετικού και είναι αλήθεια ότι ο «Γιακούμ» ήταν περιζήτητος και αρκετοί σύλλογοι είχαν δείξει ενδιαφέρον για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Ο νεαρός στράικερ, εξάλλου, φαίνεται πως απέρριψε πολλές προτάσεις από ομάδες τόσο εντός, όσο και εκτός συνόρων.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.