Έρχονται εξελίξεις στα τηλεοπτικά

14:04 | 06/09/2019

Τις προσεχείς μέρες θα οριστικοποιηθεί η τηλεοπτική «στέγη» του ΟΦΗ, ενώ παραμένει άγνωστο πότε θα αρχίσει η Super League 2.

Ο ΟΦΗ και ο ΠΑΟΚ είναι οι δύο μοναδικές ομάδες της Super League 1 που παραμένουν «άστεγες» τηλεοπτικά. Κι αν για τον ΠΑΟΚ το τοπίο είναι πιο ξεκάθαρο, αφού φαίνεται ότι καταλήγει οριστικά στην περιβόητη λύση του PAOK TV, για τον ΟΦΗ το τοπίο παραμένει «θολό», αλλά με συγκεκριμένα δεδομένα.

Ποια είναι αυτά; Η NOVA έχει το προβάδισμα τούτη τη στιγμή για να «κλείσει» την κρητική ομάδα και να δείχνει, όπως πέρυσι, τα εντός έδρας παιχνίδια του ΟΦΗ. Όπως είναι γνωστό, οι ιθύνοντες του ηρακλειώτικου συλλόγου έχουν κάνει επαφές τόσο με τη NOVA, όσο και με την ΕΡΤ, με το συνδρομητικό κανάλι, πάντως, να είναι το μεγάλο φαβορί. Όπως είχε γράψει το Capitano.gr, το συνδρομητικό κανάλι προσφέρει στον ΟΦΗ διετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές περί τα 1.9 εκατομμύρια ευρώ και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες το deal έχει οριστικοποιηθεί. Ο ΟΦΗ, από την πλευρά του, δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι επ' αυτού και κρατά κλειστά χαρτιά μέχρι να υπάρξει κάτι ανακοινώσιμο, ενώ η ΕΡΤ παραμένει στο παιχνίδι και τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί μέχρι να γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Ναι, η NOVA είναι δύο βήματα μπροστά και εκτός απροόπτου αυτή θα είναι η νέα τηλεοπτική «στέγη» του Ομίλου, αλλά ουδείς γνωρίζει την τελική στάση του κρατικού καναλιού και αν θα «ματσάρει» την προσφορά ή αν θα δώσει κάτι παραπάνω για να πάρει αυτή τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ΟΦΗ.

Πολλοί εμπλέκουν σε όλο αυτό το όνομα του Λευτέρη Αυγενάκη, ωστόσο ο υφυπουργός Αθλητισμού δεν είναι αρμόδιος επί του θέματος. Το μόνο που μπορεί να κάνει (και προφανώς έκανε) είναι να... ανοίξει την πόρτα για τον ΟΦΗ στο σχετικό υπουργείο. Από κει και πέρα δεν μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω.

Η χρήση του VAR με τον Παναιτωλικό

Το σίγουρο είναι ότι εντός των προσεχών ημερών αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις. Το ΟΦΗ-Παναιτωλικός θα έχει μετάδοση, μένει να δούμε από πού. Μην ξεχνάτε ότι υπάρχει στη μέση και το VAR και έχει άμεση σχέση με τα τηλεοπτικά. Βλέπετε, αν δεν μεταδίδεται ένας αγώνας τότε δεν μπορεί να γίνει χρήση του VAR.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σύντομα το όλο θέμα θα ξεκαθαριστεί και ο ΟΦΗ θα λύσει και αυτό το θέμα που σίγουρα θα τον βγάλει κερδισμένο. Πέρυσι η συμφωνία με τη NOVA ήταν κοντά στα 900 χιλιάρικα, ποσό μικρό για την ιστορία, το μέγεθος και τη δυναμική του συλλόγου. Φέτος, όπως και να 'χει, η κρητική ομάδα θα εξασφαλίσει το deal που τις αρμόζει.

Super League 2: Η ΕΡΤ και η σέντρα

Οσον αφορά στη Super League 2 που τα πράγματα παραμένουν στον «αέρα» στο θέμα των τηλεοπτικών, οι επικεφαλής όρισαν διοικητικό συμβούλιο για την Τρίτη (10/9, 13:00) με κύριο θέμα τη σύμβαση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων με την ΕΡΤ, που θα κρίνει και το πότε θα γίνει η σέντρα του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτό είναι το deal του ΟΦΗ με τη NOVA

Αυγενάκης: «Μακάρι να έρθουν κι άλλοι σαν τον Μπούση»

Εντυπωσιακό το λίφτινγκ στο Γεντί Κουλέ

Η μεγάλη αποδοχή κάνει... μόνιμο το PAOK TV

Πρεμιέρα με Απόλλωνα Σμ. ο Εργοτέλης - όλο το πρόγραμμα της Superleague 2

«Στον αέρα» τα τηλεοπτικά, στον «αέρα» και η Super League 2

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.