Έρχονται ενισχύσεις στον Εργοτέλη

08:00 | 12/01/2020

Αναμένονται οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις των ''κιτρινόμαυρων''

Για πρώτη φορά, μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας στον Εργοτέλη, ο Γιάννης Ταουσιάνης μίλησε για μεταγραφές στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε τον αγώνα με τον Απόλλωνα. Μεταξύ άλλων, ο κόουτς των '''κιτρινόμαυρων'' τόνισε ότι ''σύντομα νομίζω θα υπάρξουν ανακοινώσεις όσων αφορά την επιθετική γραμμή.''

Μια επιθετική γραμμή αρκετά ''λαβωμένη'' καθώς οι τραυματισμοί των Ιατρούδη και Κουατένγκ έχουν περιορίσει αρκετά τις λύσεις. Ο Έφορντ δεν διανύει και την καλύτερη του περίοδο, Μπαράτα και Μανουσάκης δεν έχουν βρει ρυθμό, ενώ Κατσούρι και Σταθόπουλος έχουν πάρει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής. Κάπως έτσι ο Εργοτέλης τα περιμένει όλα από τον εκπληκτικό - εφέτος - Ροβίθη.

Έτσι, οι άνθρωποι της ομάδας κινούνται - σύμφωνα με το ρεπορτάζ - στην απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα αγωνίζονται στις θέσεις της επίθεσης. Ο ένας στην θέση των εξτρέμ και ο δεύτερος σε εκείνη του σέντερ φορ. Μάλιστα, είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί η απόκτηση του ενός, με τις προτάσεις των μάνατζερ να πέφτουν ''βροχή'' στο Μαρτινέγκο και πλέον να μετράμε αντίστροφα για την πρώτη χειμερινή - ''κιτρινόμαυρη'' προσθήκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα νεότερα από τον τραυματισμό του Μπουρσέλη

Εργοτέλης-Απόλλων Σμύρνης 0-2

Ταουσιάνης: «Σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις»

VIDEO: Έτσι ήρθε η ήττα του Εργοτέλη

Η βαθμολογία μετά την ήττα του Εργοτέλη

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.