Έρχονται κι άλλες αποχωρήσεις

ΟΦΗ

Πέραν των μεταγραφών στον ΟΦΗ ασχολούνται και με το θέμα των αποχωρήσεων

Η περίπτωση Περδίκη ήταν η τελευταία, χρονικά, αποχώρηση στον ΟΦΗ, αλλά δεν θα είναι η τελευταία που θα γίνει μέχρι την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Όμιλος έχει ρόστερ που φτάνει τους 30 ποδοσφαιριστές, 26 για την ακρίβεια, χωρίς ακόμα να έχει ολοκληρωθεί το θέμα των μεταγραφών. Στο συγκεκριμένο νούμερο έχει προστεθεί και ο Μπόι Βάτερμαν που είναι η πιο πρόσφατη απόκτηση της κρητικής ομάδας.

Με δεδομένο ότι στον Όμιλο δεν θέλουν μεγάλο ρόστερ (θυμίζουμε ότι ο Γιάννης Σαμαράς στη διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου που είχε παραχωρήσει τόνισε ακριβώς αυτό, ότι το ιδανικό είναι ένα ρόστερ με μάξιμουμ 25 παίκτες), πάμε για νέες αποχωρήσεις. Το θέμα είναι πώς θα γίνουν αυτές οι αποχωρήσεις. Θα γίνουν με πωλήσεις, όπως στην περίπτωση Δεληγιαννίδη, ή θα έχουμε λύσεις συμβολαίων όπως στην περίπτωση Περδίκη.

Το σίγουρο είναι ότι ακόμα είμαστε σχεδόν στα μισά της... μεταγραφικής διαδρομής. Το έχουμε τονίσει πολλές φορές και ίσως έχουμε γίνει κουραστικοί ότι το εφετινό καλοκαίρι είναι διαφορετικό λόγω κορωνοϊού και η μεταγραφική περίοδος θα τραβήξει. Αυτό αφορά τόσο τις αγορές όσο και τις πωλήσεις.

Μην ξεχνάτε ότι υπάρχει και το θέμα Μιγκέλ Μεγιάδο. Αυτή τη στιγμή δεν θεωρείται παίκτης του ΟΦΗ μέχρι να επισημοποιηθεί η συμφωνία με την Τσακαρίτα και να ακολουθήσει η σχετική ανακοίνωση. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Σεμέντο. Δεν είναι παίκτης του ΟΦΗ, οι επικεφαλής στον ΟΦΗ θα ήθελαν να τον κρατήσουν, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι με την Φορτούνα Σιτάρντ.

Με λίγα λόγια το πάρε-δώσε στον ΟΦΗ θα συνεχιστεί μέχρι να συμπληρωθεί ο επιθυμητός αριθμός στο ρόστερ και φυσικά μέχρι να καλυφθούν τα υπόλοιπα κενά ώστε οι «μελανόλευκοι» να παρουσιαστούν δυνατοί και ανταγωνιστικοί στην απαιτητική νέα χρονιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Όλοι όπως τον Βαζ

Στις επάλξεις ο Σωτηρίου!

Ανυπόμονος ο Βάτερμαν

Αναχωρεί για Αθήνα, προβληματισμός για το ΟΑΚΑ


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.