Έρχονται οι μεταγραφές

21:24 | 28/01/2019

Μεταγραφική εβδομάδα αναμένεται να είναι αυτή στον ΟΦΗ για τις τελευταίες εκκρεμότητες. Πού θα ενισχυθεί.

Ο ΟΦΗ έχει μπει στον αστερισμό μίας περίεργης εβδομάδας. Δεν είναι μόνο τα κρίσιμα ματς που ακολουθούν, αλλά και οι μεταγραφικές εκρεμότητες που αναμένεται να ολοκληρωθούν.

Μπορεί στο μυαλό όλων να είναι το προσεχές παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Γεντί Κουλέ, αλλά και αυτό με την Ξάνθη την Κυριακή, σε μία κρίσιμη δυάδα αγώνων, αλλά υπάρχουν και τα μεταγραφικά ειδικά από τη στιγμή που θεωρείται δεδομένο πως ο ΟΦΗ δεν έχει τελειώσει σε αυτό το κομμάτι.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Capitano.gr, τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα και αναμένονται... αφίξεις στο Ηράκλειο, οι οποίες προς το παρόν παραμένουν επτασφράγιστο μυστικό. Εξάλλου είναι γνωστό πως ο ΟΦΗ των νέων δεδομένων κρατάει τις... εκπλήξεις για την τελευταία στιγμή.

Με την απόκτηση του Γιακουμάκη ολοκληρώθηκε η ενίσχυση στην επίθεση (σε συνδυασμό με την απόκτηση Πέρσον) και τώρα το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Παράλληλα, αναμένεται να αποκτηθεί και ένας εξτρέμ.

Το σίγουρο είναι ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός δεν έχει αλλάξει μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Νίκο Παπαδόπουλο και ο ΟΦΗ συνεχίζει σε αυτά που είχε ορίσει πριν το «παζάρι».

Το σίγουρο, επίσης, είναι ότι ο Βέρα θέλει τα νέα αποκτήματα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για να μπουν γρήγορα στις υποχρεώσεις και να βοηθήσουν τον ΟΦΗ στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΟΦΗ-Ατρόμητος: Το πιο δύσκολο και παράξενο παιχνίδι

Μαχλάς: «Είναι λίγο περίεργα τα πράγματα»

πηγή φωτογραφίας: image services

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.