Το πιο δύσκολο και παράξενο παιχνίδι

16:07 | 28/01/2019

Ο προβληματικός Ατρόμητος και το περίεργο συγκριτικό στατιστικό με τον ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ υποδέχεται την προσεχή Πέμπτη (17:15) στο Γεντί Κουλέ τον Ατρόμητο για την εξ αναβολής 15η αγωνιστική, σε μία αναμέτρηση με ιδιαιτερότητες και για τις δύο ομάδες.

Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι ο ΟΦΗ «καίγεται» για τη νίκη έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία μετά τα ματς της 18ης αγωνιστικής, αλλά και η κατάσταση του Ατρόμητου που υποχώρησε στη βαθμολογία λόγω του αρνητικού του σερί.

Οι Περιστεριώτες για τέσσερα συνεχόμενα ματς πρωταθλήματος αγνοούν τη νίκη, έχοντας τρεις ήττες και μία ισοπαλία, ενώ η τελευταία φορά που νίκησαν ήταν το 4-2 επί του Αρη εντός έδρας. Το οξύμωρο είναι ότι ο απολογισμός του ΟΦΗ είναι καλύτερος στα τελευταία ματς. Συγκεκριμένα, ο ΟΦΗ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του μετράει μία νίκη, μία ισοπαλία και δύο ήττες την ώρα που ο Ατρόμητος, που μέχρι πρότινος ήταν η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, έχει τρεις ήττες και μία ισοπαλία!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Παναθηναϊκός-Ατρόμητος 1-0
Ατρόμητος-Παναιτωλικός 2-2
Ξάνθη-Ατρόμητος 2-1
Λαμία-Ατρόμητος 2-1

Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ 2-1
ΟΦΗ-Πανιώνιος 1-1
ΟΦΗ-Παναιτωλικός 3-0
ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 4-0

Τα παραπάνω αποτελέσματα μετρώνται από το πρώτο ματς που ο Ατρόμητος άρχισε το αρνητικό του σερί, δηλαδή μετά την τελευταία του νίκη.

Γίνεται πλέον αντιληπτό πως το παιχνίδι της Πέμπτης είναι άκρως κρίσιμο. Ο ΟΦΗ παλεύει για να αποφύγει τις τελευταίες θέσεις και θέλει επιτακτικά τη νίκη για να μη μπει σε μπελάδες, αλλά και για να δημιουργήσει ένα δικό του μίνι σερί, αφού την Κυριακή ακολουθεί ακόμα μία αναμέτρηση στο Γεντί Κουλέ, αυτή τη φορά με την Ξάνθη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ποιος σφυρίζει στο ΟΦΗ-Ατρόμητος

Περιμένοντας τον Χάιμε...

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.