Εργοτέλη μπορείς;

O Eργοτέλης αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης σήμερα στο Παγκρήτιο (5μ.μ) με φόντο την τεράστια πρόκληση των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα του Νίκκι Παπαβασιλείου έχει σήμερα ακόμα μια μεγάλη πρόκληση μπροστά της. Έπειτα από την πρόκριση επί του ΟΦΗ, την μεγάλη νίκη απέναντι στον Άρη, ο Εργοτέλης φιλοδοξεί με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης (5μ.μ - Capitano.gr) να καταφέρει ακόμα μια σπουδαία πρόκριση στα ημιτελικά.

Για να συμβεί αυτό, απαραίτητη προϋπόθεση είναι ένα καλό αποτέλεσμα σήμερα στο Παγκρήτιο απέναντι στον ποιοτικό Αστέρα. Θυμίζουμε ότι η έως τώρα παρουσία του Εργοτέλη στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, δεν είναι η πρώτη καθώς η κρητική ομάδα στο παρελθόν έχει καταφέρει ξανά να προκριθεί στους «8» και μάλιστα τότε ήταν κάτι που φάνταζε απίθανο. Τότε, οι ''κιτρινόμαυροι'' έπαιζαν στη Γ' Εθνική και κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν στον ισχυρό Παναθηναϊκό, όπου και αποκλείστηκαν.

Ποτέ, όμως, στην ιστορία του δεν έχει προκριθεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Και αυτό είναι μια πρόκληση για την καλή ομάδα που έχει χτίσει ο Νίκκι Παπαβασιλείου. Θα τα καταφέρει; Σήμερα το βράδυ θα μάθουμε αν αυξήσει ή όχι τις πιθανότητες του για τη ρεβάνς στην Τρίπολη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Πάνοπλος» ο Εργοτέλης

Βγήκε το δελτίο του Μπάχανακ

Η προηγούμενη φορά που ο Εργοτέλης έπαιξε στα προημιτελικά και το Γεντί Κουλέ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.