Oι δηλώσεις Βρέντζου στο Capitano.gr μετά το δημοσίευμα για Σάμι - Τουτζάρη

Betsson Super League 2

Ο πρώην διοικητικός ηγέτης του Εργοτέλη τοποθετήθηκε μέσα από το Capitano.gr μετά τις αποκαλύψεις για πιθανή αποχώρηση Σάμι - Τουτζάρη από τα κοινά της κρητικής ομάδας

Το αποκλειστικό δημοσίευμα του Capitano.gr για πολύ πιθανή αποχώρηση του ιδιοκτήτη του Εργοτέλη, Μάγκεντ Σάμι καθώς και του Γενικού Διευθυντή της ΠΑΕ Γιώργου Τουτζάρη, ίσως επιταχύνει τις εξελίξεις στο ''κιτρινόμαυρο'' στρατόπεδο.

Έπειτα από αρκετό καιρό ''σιωπής'', ο πρώην διοικητικός ηγέτες του ποδοσφαιρικού τμήματος, Γιώργος Βρέντζος απάντησε μέσα από το Capitano.gr στο ενδεχόμενο νέας εμπλοκής του και γενικά για το πως βλέπει την επόμενη ημέρα στο αγαπημένο του σωματείο.

Παράλληλα, μέσα από την τοποθέτηση του, επιβεβαιώνει ουσιαστικά το δημοσίευμα τονίζοντας ότι ''από ότι φαίνεται ο κύκλος της νυν διοίκησης κλείνει το καλοκαίρι''.

Αναλυτικά η δήλωση του:

Παρακολουθώ στενά και με μεγάλο ενδιαφέρον, όπως πάντα, την πορεία του Εργοτέλη, εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου. Αγωνιώ, όπως όλοι οι Εργοτελίτες, όχι τόσο για την τωρινή κατάσταση στην ΠΑΕ αλλά κυρίως για το άμεσο μέλλον και πιο συγκεκριμένα το ερχόμενο καλοκαίρι, όταν απ' ότι φαίνεται θα κλείσει ο κύκλος της νυν ιδιοκτησίας και διοίκησης. Ένας κύκλος ο οποίος, μέχρι στιγμής, κρίνεται γενικά θετικός και ελπίζω ότι θα κλείσει και θετικά. Αυτό, προφανώς, θα εξαρτηθεί από την κατάσταση που θ' αφήσουν πίσω τους η ιδιοκτησία και η διοίκηση της ΠΑΕ, μια κι αυτή η κατάσταση θα διαμορφώσει τις συνθήκες για την επόμενη μέρα. Δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο αυτή τη στιγμή, πέρα του να ζητήσω από τον κόσμο του Εργοτέλη να σταθεί δίπλα στην ομάδα όπως έκανε πάντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αποκλειστικό: Χωρίς Τουτζάρη - Σάμι η επόμενη ημέρα στον Εργοτέλη;

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.