Εργοτέλης από ατσάλι!

17:05 | 21/11/2018

Παρ ότι δεν έκανε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση, ο Εργοτέλης έφυγε αλώβητος από το Βόλο με γκολ στο τέλος του αγώνα (1-1) και παρέμεινε αήττητος στην Football league

Μπροστά σε περίπου 700 θεατές στο γήπεδο της Νεάπολης, η ομάδα του Νίκκι Παπαβασιλείου έμεινε στο 1-1 με τον γηπεδούχο Βόλο στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Football league.

Η ομάδα του Βόλου βρέθηκε από νωρίς μπροστά στο σκορ ξαφνιάζοντας τους κρητικούς. Έπειτα από ολιγωρία στην άμυνα των φιλοξενούμενων, ο Λούκας Γκαρσία με πλασέ διαμόρφωσε το 1-0. Στη συνέχεια, ο Εργοτέλης προσπάθησε να αντιδράσει άμεσα όμως η ομάδα του Βόλου ήταν αυτή που είχε τις πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες. Η απ ευθείας εκτέλεση κόρνερ του Κοζορώνη στο 15’ βρήκε το δοκάρι και το σουτ του Τσέλιου στο 40’ είναι ότι καλύτερο μπορούν να θυμούνται οι γηπεδούχοι στο α’ μέρος. Η ομάδα του Βόλου έδειχνε πιο αποφασισμένη και επικίνδυνη στις ευκαιρίες της. Στο 32’ ο Μπουρσέλης αποχώρησε τραυματίας, την θέση του πήρε ο Καπνίδης.

Στην επανάληψη, η κρητική ομάδα εμφανίστηκε πιο ορεξάτη, ο Κουατένγκ εμφανίστηκε στη θέση του Ιατρούδη στους 11 του Νίκκι Παπαβασιλείου. Το νωθρό ξεκίνημα ακολούθησε μια δυναμική συνέχεια για τον Εργοτέλη. Ο Έφορντ ανέβασε την απόδοση του, είχε μια ανεπανάληπτη ευκαιρία για το 1-1 στο 63’, όταν ο Καραγκιολίδης απόκρουσε το πλασέ του Αμερικανού επιθετικού. O Έφορντ ήταν ο κύριος εκφραστής για τους ''κιτρινόμαυρους''  ενώ στο 65’ ο Τσέλιος από ευνοϊκή θέση δεν απείλησε. Στο τελευταίο 20 λεπτο οι φιλοξενούμενοι ''κυνήγησαν'' περισσότερο το γκολ και την ισοφάριση και τελικά δικαιώθηκαν. Στο 93' ο Μπρους βρέθηκε στην περιοχή έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Κοζορώνη, να εκμεταλλεύεται την σύγχυση και με σουτ να διαμορφώνει το 1-1. Οι γηπεδούχοι έχασαν σημαντική ευκαιρία για το 2-1 στο τέλος όμως ο Καλογεράκης κράτησε τον βαθμό, έπειτα απο σωτήρια επέμβαση σε πλασέ του Ηλιόπουλου

ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ

Στο 32’ ο Καπνίδης μπήκε στη θέση του τραυματία Μπουρσέλη όμως  στο 54’ ο Νίκκι Παπαβασιλείου αποφάσισε να κάνει αλλαγή στην… αλλαγή. Έβγαλε τον Αντώνη Καπνίδη και πέρασε στην θέση του τον Σταθόπουλο. Μένει να δούμε αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα με τον Έλληνα επιθετικό ή η αλλαγή έγινε για λόγους τακτικής.

ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Καραγκιολίδης, Ντεντάκης, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Ουνγιαλίδης, Ν' Γκουέμ, Πίτου, Κότο, Λούκας Γκαρσία, Πέντα, Μάντζης. 

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Καλογεράκης, Κοζορώνης, Γιακούμπου, Μπουτσάκης, Μπάτζιος, Μπρους, Τσέλιος, Οικονόμου, Ιατρούδης(46' Κουατένγκ), Έφορντ, Μπουρσέλης (Καπνίδης 32' - 54' Σταθόπουλος).

Θυμηθείτε το live της αναμέτρησης

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.