Ο Εργοτέλης έχασε κάτι παραπάνω από τρεις βαθμούς

Απόψεις

Προβληματισμός και απογοήτευση είναι τα συναισθήματα που κυριαρχούν τις τελευταίες ώρες στις τάξεις του Εργοτέλη - Ρεπό και συζήτηση για το τι φταίει στο μενού της Κυριακής

Όλοι γνωρίζουν ότι η ήττα στο Παγκρήτιο από την ΑΕ Καραϊσκάκης, δεν ήταν απλά η ήττα από μια από τις πιο αδύναμες ομάδες της λίγκας που μάλιστα έπαιξε με πολλές απουσίες, ούτε καν η 3η σερί σε μια εβδομάδα αλλά κάτι περισσότερο. Ήταν η επιβεβαίωση ότι η ομάδα αγωνιστικά δεν είναι καλά, δεν έχει ανάσες ούτε ουσία και εμπνεύσεις, ακόμα και η ρέντα που είχε μέχρι πριν 10 μέρες δεν ήταν τις τελευταίες ημέρες, με το μέρος των ''κιτρινόμαυρων''. Για πρώτη φορά φέτος, η ήττα είχε σημάδια ''μπλανζέ'' και υποτίμησης μιας ομάδας λαβωμένης και αγωνιστικά αδύναμης. Ο Εργοτέλης είχε άλλοθι στις τέσσερις ήττες του έως τώρα (Λεβαδειακό δις, Ιωνικός, Χανιά, Δόξα Δράμας), όχι όμως στην 5η του, απέναντι στην ομάδα της Άρτα.

Προς τιμήν του ο Ταουσιανης δεν κρύφτηκε, έκανε λόγο για "πνευματική κόπωση" την οποία μάλιστα όπως είπε δεν μπορεί να δικαιολογήσει στους παίκτες του. Η πιθανή απώλεια της κορυφής είναι το λιγότερο που πειράζει το κλαμπ, σίγουρα όχι περισσότερο από την ανεξήγητη για κάποιους αγωνιστική πτώση της απόδοσης καθώς και την ανεπιτυχή ψυχολογική διαχείριση της τελευταίας εβδομάδας. Όπως και η μη μεταγραφική ενίσχυση σε δύο θέσεις κλειδιά.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ακόμα και εντός ομάδας περίμεναν ένα ντεφορμαρισμα και μια ανώμαλη προσγείωση ίσως όχι την δεδομένη στιγμή και σίγουρα όχι αυτό το ξαφνικό 0/2 εντός με Χανιά και Καραϊσκάκη. Ο Εργοτέλης έκανε ξανά ευκαιρίες το Σάββατο, μπορούσε να μην χάσει χτες όμως αυτό δεν θα σήμαινε ότι το αγωνιστικό του πρόσωπο ήταν το ίδιο με το προηγούμενο διάστημα.

Η απουσία του Πειου στα χαφ αποδείχθηκε κομβική, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Είναι ο παίκτης που κρατάει τις ισορροπίες ενώ βελτιώνει τους στόπερ Μπάτζιο και Μαζουλουξή, κυρίως ο δεύτερος είναι τελευταία επιρρεπής στο εύκολο λάθος.

Και τώρα η ομάδα του Ταουσιάνη πάει στην Ξάνθη, να παίξει απέναντι σε μια από τις πλέον έμπειρες ομάδες της κατηγορίες, η οποία δείχνει αγωνιστική άνοδο. Ακολουθεί μια 6αδα αγώνων με 4 εκτός έδρας ματς και το ένα εκ των δύο στο Παγκρήτιο απέναντι στον μαχητικό - εσχάτως - ΟΦΙ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

To γκολ που «σόκαρε» το Παγκρήτιο!

Το Live του αγώνα

Ergotelis, we have a problem!

Δεν κρύφτηκε ο Τουσιάνης: «Καταστροφική εβδομάδα, κάναμε βήματα πίσω»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.