Θα είναι ο ΟΦΗ που ξέραμε;

12:39 | 17/05/2019

Στα μπαράζ ο Όμιλος παίζει όλη τη χρονιά και είναι ένα ζήτημα το αγωνιστικό «πρόσωπο» που θα παρουσιάσει.

Η ομάδα του Χάιμε Βέρα στις αναμετρήσεις κόντρα στον Πλατανιά καλείται να «κλείσει» θέση για τη Super League της νέας περιόδου.

Αυτό σημαίνει πως απαιτείται απόλυτη προσήλωση στον στόχο της παραμονής απέναντι σ’ ένα, αν μη τι άλλο, επικίνδυνο αντίπαλο, που ενδεχομένως να έχει λιγότερο άγχος και πίεση για το αποτέλεσμα.

Αποτελεί φυσικά ερωτηματικό η κατάσταση που θα παρουσιαστεί ο ηρακλειώτικος σύλλογος σ’ αυτά τα παιχνίδια. Θα φανεί, δηλαδή, στο χορτάρι αν τον επηρέασε η αποχή των δύο εβδομάδων που μεσολάβησε μέχρι τον ορισμό των συναντήσεων με τους Χανιώτες.

Είναι αλήθεια πως ο ΟΦΗ ήταν καταπληκτικός στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και έπαιξε τηρουμένων των αναλογιών εξαιρετικό ποδόσφαιρο.

Στα τελευταία του τέσσερα ματς είχε να επιδείξει 3 νίκες και 1 ισοπαλία, ενώ σίγουρα ξεχώρισαν τα «διπλά» του σε ΟΑΚΑ και Περιστέρι, με Παναθηναϊκό και Ατρόμητο, αντίστοιχα.

 Οι «ασπρόμαυροι», δηλαδή, τους τελευταίους 2 μήνες είχαν βρει πάρα πολύ καλό ρυθμό και απέδιδαν ποδόσφαιρο κατοχής και κυριαρχίας, όπου κι αν αγωνίζονταν. Είτε εντός, είτε εκτός «Γεντί Κουλέ». Έστω κι αν σε κάποιες περιπτώσεις δεν ήρθαν οι επιτυχίες.

Ο Όμιλος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην Super League στις 5 Μαΐου και μετά από 14 ημέρες επιστρέφει στη… δράση. Και καλείται, βεβαίως, να συνεχίσει από’ κει που σταμάτησε.

Το έργο του δε θα είναι εύκολο κόντρα στους «κόκκινους» και γι’ αυτό πρέπει μέσα στον αγωνιστικό χώρο να παίξει σαν να μην… πέρασε μια μέρα από το «τρίποντο» επί του Ατρόμητου.

Ένα από τα μεγάλο «όπλα», πάντως, των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ είναι η ανεβασμένη ψυχολογία. Άπαντες έχουν αποκτήσει πλέον αυτοπεποίθηση και δεν είναι υπερβολή πως τα πάντα, όσον αφορά στην τύχη των μπαράζ, εξαρτώνται από τους «ασπρόμαυρους» και από το πώς θα εμφανιστούν στα παιχνίδια.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτοί είναι οι διαιτητές των μπαράζ

Θα είναι ο Μπούσης στα μπαράζ;

Προσοχή... ναρκοπέδιο

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.