Προσοχή... ναρκοπέδιο!

SMS
20:00 | 16/05/2019

Από το πουθενά και με συγκεκριμένους υπεύθυνους, το ματς στα Περιβόλια έχει υψηλό δείκτη επικινδυνότητας.

Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Το κυριακάτικο ματς στα Περιβόλια κρύβει κινδύνους. Για τον απλούστατο λόγο πως ο Πλατανιάς και η Αστυνομία αποφάσισαν να ανεβάσουν τον βαθμό επικινδυνότητας με την απόφασή τους να μην χορηγήσουν εισιτήρια στον φιλοξενούμενο ΟΦΗ, ο οποίος ζήτησε 2000.

Από τη μία η ΠΑΕ ΟΦΗ ζητά, με ανακοίνωσή της, να μην ταξιδέψουν οι φίλοι της ομάδας στα Χανιά και από την άλλη ο προβληματισμός της Αστυνομίας τόσο για το συγκεκριμένο παιχνίδι όσο και για την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ενετικό Λιμάνι την ίδια μέρα, στις 19:30.

Ένα ματς που πέρασε από 40 κύματα μέχρι να οριστεί και τώρα κρύβει σοβαρούς κινδύνους αναφορικά με την ομαλή διεξαγωγή του. Κι όλα αυτά γιατί η χανιώτικη ομάδα, με τη στήριξη της αστυνομικής διεύθυνσης Χανίων, προκαλούν προβλήματα.

Ο Πλατανιάς, βέβαια, κατάλαβε τι ακριβώς έχει προκαλέσει και σταμάτησε την προπώληση των εισιτηρίων, θέλοντας να μειώσει το ενδεχόμενο να βρεθούν εισιτήρια σε χέρια φίλων του ΟΦΗ. Είναι, όμως, αυτό το θέμα ή ότι «βάζει φωτιά» χωρίς λόγο σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να γίνει με φιλάθλους και των δύο ομάδων, να υπάρξει οργανωμένη μετακίνηση, ο ΟΦΗ να έχει τον έλεγχο του κόσμου που θα βρεθεί στα Χανιά και να μη φοβάται τούτη τη στιγμή ότι μπορεί να προκύψουν προβλήματα που να θέσουν σε κίνδυνο τον σύλλογο ενόψει του δεύτερου αγώνα στο Γεντί Κουλέ;

Δεν θα ήταν η πρώτη φορά που φίλοι του ΟΦΗ θα υποστήριζαν από κοντά την ομάδα τους σε εκτός έδρας παιχνίδι. Το έκαναν κι άλλες φορές την τρέχουσα σεζόν χωρίς να δημιουργηθεί κανένα παρατράγουδο. Γιατί, λοιπόν, τώρα στερούν από τον κόσμο τη δυνατότητα να σταθεί στο πλευρό του ΟΦΗ σε μία κρίσιμη αναμέτρηση;

Το σίγουρο είναι ότι από το πουθενά το συγκεκριμένο παιχνίδι αποκτά ιδιαίτερο χαρακτήρα. Από το πουθενά έχουν προκύψει εύλογα ερωτηματικά και σίγουρα ο ΟΦΗ δεν φέρει ευθύνη. 

ΥΓ1: Η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη την Κυριακή στις 19:30 με την ταυτόχρονη διεξαγωγή του αγώνα, φέρνει... ενισχύσεις στις αστυνομικές δυνάμεις ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα.

ΥΓ2: Στον ΟΦΗ τρέμουν και καλά κάνουν τον αγώνα της Κυριακής και γι' αυτό επέδειξαν γρήγορα αντανακλαστικά με την ανακοίνωση όπου γίνεται έκκληση στον κόσμο να μην ταξιδέψει στα Χανιά. 

ΥΓ3: Ο Πλατανιάς θα συνεχίσει την πώληση των εισιτηρίων την ημέρα του αγώνα έξω από το γήπεδο, ελπίζοντας έτσι ότι δεν θα καταλήξουν εισιτήρια σε φίλους του ΟΦΗ.

ΥΓ4: Ο Γιώργος Βασιλειάδης ήταν η τελευταία ελπίδα του ΟΦΗ, αλλά ο υφυπουργός Αθλητισμού δεν μπορούσε να επιτρέψει την οργανωμένη μετακίνηση από τη στιγμή που Πλατανιάς και Αστυνομία ήταν αρνητικοί στο αίτημα του ΟΦΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έκκληση της ΠΑΕ ΟΦΗ στον κόσμο: «Μη δώσουμε το παραμικρό δικαίωμα!»

Επίσημο: Αυτά ισχύουν με τις κάρτες στα μπαράζ

«Κίτρινος πυρετός» στον ΟΦΗ!

Μπαράζ χωρίς... Μιχόγεβιτς

Το μπαράζ φέρνει... μπελάδες στους υποψήφιους δημάρχους

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.