Ερωτηματικό η άμυνα ενόψει Παναθηναϊκού

09:00 | 18/10/2024

Η απουσία Μπρεσάν είναι ο πρώτος «πονοκέφαλος» του νέου προπονητή του ΟΦΗ ενόψει του αγώνα της Κυριακής.

Με το απρόοπτο του Μπρεσάν ο Μίλαν Ράσταβατς έχει να αντιμετωπίσει τον πρώτο «πονοκέφαλο» ενόψει Παναθηναϊκού κι αυτό γιατί θα πρέπει να αποφασίσει ποιον θα βάλει δίπλα στον Βασίλη Λαμπρόπουλο στο κέντρο της άμυνας.

Οι λύσεις στα στόπερ είναι δεδομένες: Χριστόπουλος και Σίλβα. Αμφότεροι είναι έτοιμοι και είναι θέμα του νέου προπονητή του ΟΦΗ για τον ποιον από τους δύο θα διαλέξει. Ο Χριστόπουλος έχει παίξει φέτος, σε αντίθεση με τον Σίλβα που δεν έχει κάνει ακόμα ντεμπούτο και ίσως αυτό να παίξει το ρόλο του. Να πάει, δηλαδή, ο Ράσταβατς σε μία πιο έτοιμη λύση χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός από το Μεξικό δεν έχει τις δικές του πιθανότητες για να ξεκινήσει βασικός.

Επίσης, δεν αποκλείεται να δούμε κι άλλη αλλαγή στην αμυντική τετράδα, αφού ο Γκονζάλεθ δεν αποκλείεται να ξεκινήσει αυτός στα δεξιά αντί του Νίκου Μαρινάκη. Βέβαια, με δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός είναι θεωρητικά δυνατός στα «φτερά» της επίθεσης, ίσως ο Ράσταβατς να επιλέξει τον Μαρινάκη που είναι πιο δυνατός στα αμυντικά του καθήκοντα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.