Ερωτηματικό με Ναμπί-Στάικο για Ολλανδία

ΟΦΗ

Την ερχόμενη εβδομάδα βγαίνει η αποστολή του ΟΦΗ για την Ολλανδία - Πώς έχει η κατάσταση έως τώρα

Στις 11 Ιουλίου η κρητική ομάδα θα «πετάξει» για Ολλανδία όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και θα δοθούν μία σειρά από φιλικούς αγώνες.

Ήδη από την προηγούμενη Δευτέρα οι παίκτες έχουν επιστρέψει στη βάση τους, πέρασαν από εργομετρικά τεστ και ιατρικές εξετάσεις και μπήκαν σιγά-σιγά σε ρυθμό προπονήσεων.

Το ερωτηματικό ενόψει Ολλανδίας έχει να κάνει με τους παίκτες που θα ταξιδέψουν. Καταρχάς ποιοι θα είναι οι «κομμένοι», δηλαδή αυτοί που δεν υπολογίζονται, αλλά και πόσα θα είναι τα μεταγραφικά αποκτήματα. Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες την ερχόμενη εβδομάδα αναμένονται ανακοινώσεις μεταγραφών και στον ΟΦΗ ευελπιστούν ότι θα υπάρχει θετική εξέλιξη σε 2-3 περιπτώσεις.

Ερωτηματικό υπάρχει και για τους Αντίλ Ναμπί και Πασχάλη Στάικο οι οποίοι προέρχονται από σοβαρούς τραυματισμούς. Αμφότεροι στην «πρώτη» της Παρασκευής στο ΒΑΚ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και είναι ακόμα άγνωστο αν θα ταξιδέψουν στην Ολλανδία. Τα σενάρια είναι δύο: είτε θα ακολουθήσουν την αποστολή και θα συνεχίσουν εκεί το ατομικό πρόγραμμα είτε θα παραμείνουν στην Κρήτη.

Το σίγουρο είναι ότι ακόμα δεν είναι έτοιμοι να μπουν σε αγωνιστική δράση και δεν θα είναι διαθέσιμοι για τα φιλικά στην Ολλανδία.

Ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί και ο Koσμάς Τσιλιανίδης, ο οποίος βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας για να επιστρέψει σε δράση μετά την έναρξη του πρωταθλήματος, πιθανότατα τον Οκτώβριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Καμία ευθύνη της διοίκησης στο θέμα Τσιλιανίδη»

Σε συζητήσεις ο ΟΦΗ για τηλεοπτική μετάδοση των φιλικών στην Ολλανδία

Και ο Ρούτερ στην «πρώτη»

Οι βασικοί στόχοι και οι προσθήκες πριν από την Ολλανδία

Δείτε όλα όσα έγιναν στην «πρώτη»

Από την ξένη αγορά οι στόχοι του ΟΦΗ


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.