​Οι βασικοί στόχοι και οι προσθήκες πριν από την Ολλανδία

ΟΦΗ

«Καυτή» μεταγραφική εβδομάδα έρχεται για τον ΟΦΗ - Όλο το ρεπορτάζ

Ναι, φαντάζει κουραστικό να διαβάζετε πως πλησιάζουν οι μεταγραφές, έρχονται οι ανακοινώσεις, μετράμε αντίστροφα για τον δεύτερο απόκτημα. Αυτή τη φορά, όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά γιατί ακολουθεί η Ολλανδία και ο ΟΦΗ δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει κι άλλο χρόνο.

Όπως διαβάσατε την Παρασκευή, η κρητική ομάδα όχι μόνο έχει «κλειδώσει» τους στόχους της στο μεταγραφικό παζάρι, αλλά πλέον έχει περάσει στη φάση της αναμονής. Και αυτή η αναμονή είναι που μοιάζει βασανιστική. Τόσο για τον κόσμο όσο και για τους επικεφαλής του συλλόγου. Λογικό, γιατί πάνω στους βασικούς στόχους έχουν επικεντρωθεί για την ενίσχυση του ΟΦΗ και οι απαντήσεις αυτών θα κρίνουν το μεταγραφικό κομμάτι.

Προφανώς στον Όμιλο έχουν τις εναλλακτικές κι έχουν ετοιμαστεί καταλλήλως, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν κοιτάζουν αυτές παρά μόνο τους παίκτες που έχουν πρώτους στη λίστα. Η αλήθεια, βέβαια, είναι πως δεν... παίζουν μπάλα μόνοι τους και γι' αυτό το όλο θέμα έχει πάρει διαστάσεις σίριαλ. Υπάρχουν κι άλλες ομάδες που κυνηγούν τους στόχους του ΟΦΗ, ενώ και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές προφανώς κοιτάζουν το συμφέρον τους προτού απαντήσουν. Το θετικό είναι -όπως τόνισε και ο Μηνάς Λυσάνδρου στη συνάντηση με τους δημοσιογράφους την Τετάρτη- είναι ότι μέχρι τώρα ουδείς από τους βασικούς στόχους έχει κλείσει σε άλλη ομάδα.

Πάντως, στον ΟΦΗ είναι αισιόδοξοι ότι πριν φύγει η ομάδα για την Ολλανδία αναμένεται να έχουν γίνει προσθήκες ποδοσφαιριστών. Μπορεί 2-3 μεταγραφές. Όπερ σημαίνει ότι η επόμενη εβδομάδα, η τελευταία πριν από την Ολλανδία, θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και η αγωνία αναμένεται να τελειώσει. Ίσως με... μπαράζ ανακοινώσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Από την ξένη αγορά οι στόχοι του ΟΦΗ

VIDEO: Δείτε όλα όσα έγιναν στην «πρώτη»

Νιόπλιας: «Έχουμε μεγάλο όνομα, θέλουμε το καλύτερο»


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.