Έτοιμη για τον αγώνα με την Λευκορωσία η Εθνική Ελπίδων

13:30 | 22/03/2024

Με προπόνηση στο Armavir Stadium, όπου σήμερα θα αντιμετωπίσει τη Λευκορωσία, ολοκλήρωσε η Εθνική Ελπίδων την προετοιμασία της για τον αγώνα, ο οποίος εντάσσεται στην 11η αγωνιστική του 7ου προκριματικού ομίλου του EURO 2025.

Στην χθεσινή προπόνηση συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές που συνθέτουν την αποστολή της Εθνικής για τους αγώνες με Λευκορωσία και Ανδόρα. Οι δύο αναµετρήσεις είναι εξόχως σηµαντικές για την πορεία της Εθνικής, η οποία θέλει να «εξαργυρώσει» τα προηγούµενα θετικά αποτελέσµατα και να παραµείνει δυναµικά στο παιχνίδι της πρόκρισης (1η θέση) ή των µπαράζ για την τελική φάση (2η θέση).

Ο οµοσπονδιακός τεχνικός Νίκος Παπαδόπουλος, υπογράμμισε στις δηλώσεις του ενόψει των δύο αναµετρήσεων ότι στόχος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήµατος είναι οι δύο νίκες που θα το διατηρήσουν σε τροχιά πρόκρισης.

«Πρόκειται για δύο εξαιρετικής σηµασίας αναµετρήσεις για την πορεία µας στον όµιλο. Αν θέλουµε να έχουµε ελπίδες για την πρόκριση θα πρέπει να κερδίσουµε και τις δύο, αρχής γενοµένης από την εκτός έδρας αναµέτρηση µε την Λευκορωσία. Φυσικά δεν µας απασχολεί η βαθµολογική θέση των αντιπάλων µας γιατί στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι», σχολίασε ο κ. Παπαδόπουλος.

«Πιστεύω ότι µε την προσήλωση στο τακτικό µας πλάνο θα τα καταφέρουµε. Είναι σηµαντικό ότι δεν αντιµετωπίζουµε προβλήµατα τραυµατισµών αλλά και ότι έχει καταφέρει να γίνει οµάδα το γκρουπ των παικτών που ξεκίνησε τα προκριµατικά πέρυσι. Πιστεύουµε ο ένας στον άλλον, ενώ υπάρχει απόλυτη πίστη στις δυνατότητες της οµάδας».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.