Ήττα-μαχαιριά για την Εθνική Ελπίδων

15:49 | 22/03/2024

Η Εθνική Ελπίδων ηττήθηκε 1-0 από την αντίστοιχη της Λευκορωσίας στο Armavir Stadium για την 11η αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2025.

H Εθνική δημιούργησε την 1η μεγάλη ευκαιρία της αναμέτρησης στο 24ο λεπτό, όταν ο Κίτσος με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ βρήκε τον Σουρλή στο 2ο δοκάρι αλλά η προβολή του τελευταίου από τη μεγάλη περιοχή κατέληξε λίγο άουτ.

Κόντρα στην ροή του αγώνα, η Λευκορωσία προηγήθηκε στο 57ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μαρτίνοφ. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προσπάθησε να αντιδράσει άμεσα και στο 60ό λεπτό έφτασε κοντά στην ισοφάριση αλλά η κεφαλιά του Κοσίδη από τη μεγάλη περιοχή πέρασε λίγο πάνω από το κάθετο δοκάρι του Σκάπετς. Η τελευταία ευκαιρία της Εθνικής σημειώθηκε στο 84ο λεπτό αλλά η κεφαλιά του Παναγιώτου από το σημείο του πέναλτι μετά τη σέντρα του Αποστολάκη κατέληξε λίγο άουτ.

Στις άλλες αναμετρήσεις του ομίλου η Πορτογαλία επικράτησε 4-0 των Ν. Φερόε και η Κροατία νίκησε 3-0 την Ανδόρα.

Την Τρίτη 26 Μαρτίου στις 16:00 η Εθνική Ελπίδων θα αντιμετωπίσει την Ανδόρα στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Ελλάδα (Νίκος Παπαδόπουλος): Τζολάκης, Κίτσος, Κωνσταντόπουλος, Παναγιώτου, Κρυπαράκος, Σουρλής (81' Νιάρχος), Κουρφαλίδης (59' Μεταξάς), Δαρέλας (59' Αποστολάκης), Παναγίδης, Ζουγλής (59' Σοφιανός), Τζίμας (59' Κοσίδης).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.