Έτοιμο το «Γεντί Κουλέ» για την επιστροφή του κόσμου

21:55 | 14/10/2020

Ο ΟΦΗ ήταν η ομάδα που πίστεψε στο εγχείρημα και είναι η ομάδα που έχει ετοιμαστεί για το άνοιγμα των γηπέδων

Όπως έχουμε γράψει στο πρόσφατο παρελθόν και ήρθε η επιβεβαίωση μέσω της σύσκεψης την Τετάρτη, ο ΟΦΗ είναι εδώ και καιρό έτοιμος να υποδεχθεί τον κόσμο του στις εξέδρες του «Γεντί Κουλέ» όταν αποφασιστεί η επιστροφή των φιλάθλων σε συγκεκριμένο ποσοστό. Αυτή η μέρα φαίνεται ότι είναι κοντά τουλάχιστον με τα όσα προέκυψαν μετά το πέρας της σύσκεψης της Λίγκας με Χαρδαλιά και Αυγενάκη.

Ο ΟΦΗ, όπως έχουμε τονίσει, είναι έτοιμος από κάθε άποψη. Και είναι λογικό αυτό αφού ήταν ο σύλλογος που από τον περασμένο Μάιο πρότεινε την επιστροφή του κόσμου στις εξέδρες με συγκεκριμένο πλάνο. Μην ξεχνάτε ότι στα περσινά πλέι οφ η κρητική ΠΑΕ είχε προτείνει να γίνει το εντός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό με ένα ποσοστό κόσμου, κάτι σαν test event.

Ο Όμιλος, λοιπόν, είναι έτοιμος τόσο τεχνικά, για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων, όσο και σε ό,τι αφορά στις λεπτομέρειες. Δηλαδή πώς θα μείνουν κενά καθίσματα στο σύστημα, πώς θα βρίσκει ο κόσμος τη θέση του και όλα όσα πρέπει να γίνουν βάσει των μέτρων και του πρωτοκόλλου.

Από την πλευρά του ΟΦΗ η αισιοδοξία δεν κρύβεται ότι πολύ σύντομα θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις και θα ανοίξουν τα γήπεδα (έστω με ειδικά μέτρα), κάτι που θα αποτελέσει ηθική δικαίωση για τον ΟΦΗ, ο οποίος ήταν η μοναδική ομάδα που πίστεψε από την αρχή στο εγχείρημα αυτό και το στήριξε μέχρι τέλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σύσκεψη για την επιστροφή φιλάθλων στα γήπεδα

Η ανακοίνωση της Λίγκας για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα

Γιατρέ, τι θα γίνει με τη δική μας περίπτωση;

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.