Έτοιμοι για τον απαιτητικό Ιανουάριο

10:24 | 26/12/2019

Μετά την ξεκούραση ακολουθεί ένα «φορτωμένο» πρόγραμμα για τον Όμιλο.

Το τελευταίο εορταστικό ρεπό απολαμβάνουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, μιας και την Παρασκευή (27/12) έχουν ξανά ραντεβού στο γήπεδο με τον Γιώργο Σίμο.

Η μετάβαση, εξάλλου, από την ηρεμία στη δράση πρέπει να είναι άμεση και σωστή, καθώς περιθώρια δεν υπάρχουν. Ο ηρακλειώτικος σύλλογος δηλαδή, έχει μπροστά του ένα πρόγραμμα «βουνό».

Η αποχή των διαιτητών και των βοηθών της Super League 1 ίσως το διαφοροποιήσει λιγάκι, ωστόσο στο Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής (30/12) ενδεχομένως να βρεθεί λύση και η σεζόν θα προχωρήσει κανονικά.

Όπως και να’ χουν, πάντως, τα πράγματα οι «ασπρόμαυροι» οφείλουν να παρουσιάσουν υψηλό δείκτη ετοιμότητας, προκειμένου να μπει στο 2020 με τον ιδανικό τρόπο.

Ο πρώτος μήνας του νέου έτους, εφόσον δεν υπάρξουν αλλαγές, είναι αρκετά απαιτητικός για τον ΟΦΗ, ο οποίος φυσικά πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Σε διάστημα 23 ημερών ο Όμιλος καλείται να δώσει 7 ματς για την Super League 1 και το Κύπελλο Ελλάδας. Αυτό σημαίνει πως ανά 3 μέρες… και κάτι η ομάδα του Σίμου έχει αγώνα.

Και το «μενού», μάλιστα, είναι ιδιαίτερα «βαρύ», αφού τα 4 εξ’ αυτών είναι εκτός «Γεντί Κουλέ», ενώ ο ΟΦΗ θα παίξει δύο φορές με τον ΠΑΟΚ για τους «16» του Κυπέλλου», αλλά θα υποδεχτεί και τον Ολυμπιακό.

Γι’ αυτό, έτσι, χρειάζεται μεγάλη συγκέντρωση και πειθαρχία, προκειμένου να έχει την καλύτερη δυνατή συγκομιδή. Οι «ασπρόμαυροι» έχουν αποδείξει ότι ξέρουν ν’ ανταποκρίνονται στα δύσκολα, κάτι που θα προσπαθήσουν να επαληθεύσουν για άλλη μια φορά. Αναλυτικά το πρόγραμμα του ΟΦΗ μέσα στον Ιανουάριο:

  • 04/01 ΟΦΗ-Βόλος (Super League 1)
  • 07/01 ΟΦΗ-ΠΑΟΚ (Κύπελλο)
  • 12/01 Αστέρας Τρ.-ΟΦΗ (Super League 1)
  • 15/01 ΠΑΟΚ-ΟΦΗ (Κύπελλο)
  • 18/01 Πανιώνιος-ΟΦΗ (Super League 1)
  • 22/01 ΟΦΗ-Ολυμπιακός (Super League 1)
  • 26/01 Ξάνθη-ΟΦΗ (Super League 1)
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.