Έτοιμος στην τετράδα «φωτιά»

15:16 | 08/10/2020

Ο ΟΦΗ καλείται να δουλέψει σκληρά για ν’ ανταποκριθεί στα συνεχόμενα δύσκολα ματς που ακολουθούν μετά τη διακοπή.

Μπορεί αυτό το διάστημα να μην υπάρχει δράση, ωστόσο είναι μια αρκετά κρίσιμη περίοδος για τον Όμιλο.

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος έχει αρκετούς νεοφερμένους, οπότε έχουν την ευκαιρία να εγκλιματιστούν στην ομάδα και να παρουσιαστούν έτοιμοι με την επανέναρξη της Super League 1.

Με την επιστροφή στις επίσημες υποχρεώσεις, ο Γιώργος Σίμος θα έχει σίγουρα περισσότερες επιλογές, όσον αφορά στον καταρτισμό των πλάνων του.

Το γεγονός αυτό συγκαταλέγεται σίγουρα στα θετικά, αφού έρχεται ένα αρκετά… βαρύ πρόγραμμα για τους «ασπρόμαυρους».

Ο ΟΦΗ καλείται να δουλέψει «παραγωγικά» τώρα, ώστε να εμφανιστεί σε καλή κατάσταση για να καταφέρει ν’ ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των συναντήσεων που έρχονται.

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά συνολικά τέσσερα σερί δύσκολα ματς έχει μπροστά του ο Όμιλος. Μπορεί όλοι να παίζουν με όλους, αλλά είναι αλήθεια ότι ο δρόμος της εκκίνησης δεν ήταν καθόλου βατός για το σύνολο του 42χρονου προπονητή.

Τόσο στο πρώτο κομμάτι του, όσο κυρίως σε αυτό που ακολουθεί, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Πρόκειται για συναντήσεις υψηλών εντάσεων και ο ΟΦΗ οφείλει να δηλώσει «παρών» για να έχει την όσο το δυνατόν καλύτερη συγκομιδή.

Την 5η «στροφή» οι «ασπρόμαυροι» υποδέχονται τον Παναθηναϊκό, στη συνέχεια ταξιδεύουν στην Τρίπολη για το παιχνίδι με τον Αστέρα, έπειτα πάνε στο ΟΑΚΑ για να κοντραριστούν με την ΑΕΚ και την 8η αγωνιστική θα φιλοξενήσουν στο «Γεντί Κουλέ» τον πρωταθλητή Ολυμπιακό.

Η ομάδα του Ηρακλείου έχει ένα «καρέ» αγώνων, στους οποίους το έργο της δε θα είναι απλό και γι’ αυτό οφείλει να φανερώσει ανάλογο «πρόσωπο» και να επιβεβαιώσει ότι ανήκει στην ελίτ της Super League 1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέοι... παρουσιάστε!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.