Έτσι θέλει ο Δέλλας να «χτίσει» τον ΟΦΗ

ΟΦΗ

Το «εγχειρίδιο» του προπονητή του ΟΦΗ για τη νέα σεζόν.

Από τη μέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Τραϊανός Δέλλας απέφευγε όπως ο διάολος το λιβάνι να μιλάει για τη νέα χρονιά και το "χτίσιμο" του ΟΦΗ το καλοκαίρι. Λογικό, η προτεραιότητά του ήταν να συμμαζέψει αγωνιστικά την ομάδα και να ξεμπερδεύει με τη σωτηρία. Τώρα, πιο χαλαρός -αν και μισεί τη συγκεκριμένη λέξη και το είπε και χθες στη συνάντηση με τους δημοσιογράφους στο ΒΑΚ- αρχίζει τις σκέψεις για τη νέα χρονιά και πώς θα συναρμολογήσει το παζλ του ΟΦΗ.

Το είπε χθες, έδωσε το στίγμα για τον τρόπο σκέψης του και τον τρόπο που θα κινηθεί ο Όμιλος στο μεταγραφικό παζάρι: «Είμαι αντίθετος στις πάρα πολλές αλλαγές παικτών γιατί θα σου πάρει περισσότερο χρόνο να φτιάξεις κάτι καινούργιο. Άρα θα πρέπει να κρατήσουμε έναν κορμό που μπορεί να μας βοηθήσει και πάνω σε αυτό τον κορμό να πατήσουν κάποιες προσθήκες που μπορούν να μας βοηθήσουν», είπε χαρακτηριστικά ο Μακεδόνας προπονητής.

Βέβαια, δεν είναι τόσο εύκολο από τη στιγμή που υπάρχουν αρκετές εκκρεμότητες με συμβόλαια που λήγουν. Πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει εκεί η κατάσταση κι έπειτα ο Δέλλας να επικεντρωθεί στο πώς θα καλύψει τα κενά και πώς θα βάλει τις "πινελιές" που χρειάζονται για να ανέβει επίπεδο ο ΟΦΗ.

Η κουβέντα μοιάζει πρόωρη εξ ου το γεγονός ότι ο τεχνικός της Κρητικής ομάδας αποφεύγει να την κάνει, αλλά δεδομένα έχει αρχίσει να διαμορφώνει άποψη για το τι ακριβώς χρειάζεται τη νέα σεζόν. Έτσι κι αλλιώς είναι μία διαδικασία που "τρέχει" αφού από την πρώτη στιγμή, όπως είπε ο ίδιος, περνάει από αξιολόγηση την ομάδα του.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.