Ευκαιρία να δουν όλοι το «στολίδι» του ΟΦΗ

SMS

Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει αύριο, Τετάρτη, στις 15:00 τον Ιωνικό σε φιλική αναμέτρηση στο πλαίσιο της χειμερινής προετοιμασίας.

Η ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου φιλικού είναι πως θα διεξαχθεί στο ΒΑΚ και όχι στο «Γεντί Κουλέ». Στο γήπεδο του ΟΦΗ έγινε επισπορά και οι επικεφαλής θέλουν να προστατευτεί και να μην επιβαρυνθεί ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος γι αυτό αποφασίστηκε το ματς με τους Νικαιώτες να γίνει στο προπονητικό κέντρο.

Πρόσφατα το ΒΑΚ επισκέφτηκε η Άντερλεχτ, η οποία έμεινε για μία εβδομάδα και έκανε προετοιμασία εκεί. Η βελγική ομάδα έμεινε εντυπωσιασμένη από τις εγκατασυτάσεις και τη φιλοξενία του ΟΦΗ, ο οποίος δικαίως καμαρώνει για το «στολίδι» του.

Κι εδώ ακριβώς είναι η σημασία του αυριανού φιλικού, αφού το «στολίδι» θα έχει την ευκαιρία να δει ολόκληρη η Ελλάδα. Το φιλικό της Τετάρτης θα μεταδοθεί ζωντανά από την Cosmote, κάτι επίσης πρωτόγνωρο και σίγουρα ένα σημαντικό τεστ για τους ανθρώπους του ΟΦΗ. Μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες του συνδρομητικού καναλιού ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να δει το ΒΑΚ και τα σπουδαία έργα που έγιναν εκεί και το μεταμόρφωσαν σε ένα από τα καλύτερα προπονητικά κέντρα της Ελλάδας.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.