Ευρωπαϊκή Superleague: Έντονη αντίδραση των Άγγλων οπαδών

09:09 | 19/04/2021

Στον απόηχο της ανακοίνωσης για την κλειστή Ευρωπαϊκή Super League

Φαίνεται ότι η Ευρωπαϊκή Superleague, όπως ανακοινώθηκε από 12 κορυφαίες ομάδες, δεν έχουν αφήσει ικανοποιημένους τους Άγγλους οπαδούς των ομάδων που θα συμμετέχουν σε αυτήν. Συγκεκριμένα, οπαδοί των Άρσεναλ, Τότεναμ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι κάνουν λόγο για ''προδοσία'' με τις αντιδράσεις να αναμένεται να κορυφωθούν τις επόμενες ώρες.

"Λένε να περιμένεις το απροσδόκητο, αλλά σήμερα τα μέλη των υποστηρικτών της Τσέλσι αλλά και οι υποστηρικτές του ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο έχουν βιώσει την απόλυτη προδοσία", έγραψαν χαρακτηριστικά οι οπαδοί της Τσέλσι.

Από την πλευρά των οπαδών της Άρσεναλ: "Ο θάνατος της Άρσεναλ ως ένα αθλητικό σωματείο".

Όσον αφορά τους οπαδούς της Τότεναμ: "Χθες, το Διοικητικό Συμβούλιο της THFC πρόδωσε τον σύλλογο, την ιστορία του και τη μαγεία που κάνει αυτό το παιχνίδι τόσο ξεχωριστό".

Από την άλλη, οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: "Η υποβολή αυτών των προτάσεων χωρίς διαβούλευση με τους οπαδούς, και εν μέσω μιας παγκόσμιας πανδημίας, όταν οι άνθρωποι πρέπει να είναι μαζί και να μην εξυπηρετούν τα εγωιστικά τους συμφέροντα, απλώς προσβάλει".

Τέλος, η πλευρά των οπαδών της Σίτι: "Αυτός ο νέος διαγωνισμός δεν έχει αθλητική αξία και φαίνεται να παρακινείται από την απληστία".

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.