Ευρωπαϊκός αέρας στα γήπεδα του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ»

09:37 | 26/03/2018

Ξεκίνησε το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018 στις εγκαταστάσεις του ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α. το IRAKLIO JUNIOR TOURNAMENT. Είναι η 5η συνεχόμενη χρονιά που το ΗΡΑΚΛΕΙΟ αναλαμβάνει να διοργανώσει αυτό το πολύ σημαντικό τουρνουά.

Το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.), υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τένις (Tennis Europe) και με τη συνδιοργάνωση της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, του Δήμου Ηρακλείου και του ΔΟΠΑΦΜΑΗ διοργανώνει το IRAKLIO JUNIOR TOURNAMENT στο Ηράκλειο.

Το τουρνουά είναι ενταγμένο στο καλεντάρι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, με τη συμμετοχή Ελλήνων και ξένων αθλητών-τριών κάτω των 14 ετών.

Η διάρκειά του είναι μια εβδομάδα, κατά την οποία, θα διεξάγονται αγώνες από το πρωί στις 09:00 έως τις 16:00 το απόγευμα.

Η έναρξη του τουρνουά έγινε το Σάββατο 25/3, με τους προκριματικούς αγώνες, θα συνεχίσει τη Δεύτερα 26/3 με το κυρίως ταμπλό, ενώ το τουρνουά αναμένεται να ολοκληρωθεί το Σάββατο 31/3, με τους τελικούς αγώνες και την απονομή των επάθλων.

Από το ΗΡΑΚΛΕΙΟ θα συμμετάσχουν οι αθλητές Μανδαλενάκης Αναστάσης, Γαρεφαλάκη Μαρία και Νταμπακάκη Χρυσή.

Οι Έλληνες αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν «εντός έδρας»  με τους Ευρωπαίους συναθλητές τους, να αποκτήσουν εμπειρίες και δυνατότητα για διεθνή βαθμολογία.

Την Κυριακή 25 Μαρτίου στις 19:00 πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης του τουρνουά κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε το καλωσόρισμα από τους διοργανωτές, η παρέλαση των αθλητών και αθλητριών, ενώ οι χορευτές του χοροδιδασκαλείου «Στέλιος Καρλάκης» χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς.

Προσκαλούμε όλους τους φίλους του τένις να παρακολουθήσουν αγώνες πολύ υψηλού επιπέδου καθημερινά από τις 09:00-17:00. Είσοδος δωρεάν

Χορηγοί: Κρητικά αναψυκτικά ΦΗΜΗ, Διαγνωστικό- Θεραπευτικό Κέντρο ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΝ ΚΡΗΤΗΣ, ΜΥ ΗΟΜΕ, SIALMO, ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ, WILSON, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ MARIN, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ GALAXY.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.