Φάκελος αποχωρήσεις: Οι πιθανοί για την έξοδο και οι δανεισμοί

ΟΦΗ

​Οι παίκτες που αναμένεται να... αποσυμφορήσουν το ρόστερ του ΟΦΗ.

Οι δηλώσεις του Νιόπλια μετά τον επαναληπτικό με τον Άρη για το Κύπελλο έδωσαν το στίγμα για το πως θα κινηθεί ο ΟΦΗ τον μεταγραφικό Γενάρη. Ναι μεν ο Όμιλος θα ενισχυθεί στην επίθεση προσπαθώντας να φέρει έναν παίκτη που -επιτέλους- θα κάνει τη διαφορά, αλλά ταυτόχρονα θα κοιτάξει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με τις αποχωρήσεις ώστε να μικρύνει το ρόστερ και να γίνει πιο εύκολα το έργο του 58χρονου προπονητή.

Τα... κουκιά είναι μετρημένα όσον αφορά στους παίκτες που είναι πιο κοντά στο να αποχωρήσουν. Ο Απόστολος Γιάννου είναι ένας εξ αυτών. Μπορεί το καλοκαίρι να μην υπήρξε εξέλιξη και να παρέμεινε στο ρόστερ, ωστόσο ήταν άκρως επαγγελματίας και εξαιρετικός στις προπονήσεις εξ ου το γεγονός ότι ο Νιόπλιας του έδωσε ευκαιρίες όταν επανήλθε στην επιθυμητή αγωνιστική κατάσταση. Λύσεις στο γκολ βέβαια δεν πήρε και όπως φαίνεται έφτασε η ώρα να πάρει και τον δρόμο για την πόρτα της εξόδου.

Ο Βαχίντ Σελίμοβιτς είναι μία άλλη περίπτωση. Ο 25χρονος αμυντικός δεσμεύεται με συμβόλαιο για 1.5 χρόνο ακόμα, αλλά φαίνεται πως έχει καταλάβει ότι δύσκολα θα αποτελέσει βασικό μέλος στα πλάνα του Νίκου Νιόπλια και έχει αρχίσει να ψάχνεται και δεν αποκλείεται τον Γενάρη να υπάρξουν εξελίξεις.

Δύο διαφορετικές με τους προαναφερθέντες περιπτώσεις είναι αυτές των Γρίβα και Λυμπεράκη. Δεν αποκλείεται να δοθούν δανεικοί, αφού δεν έχουν χρόνο συμμετοχής και δύσκολα θα αποκτήσουν με τον ανταγωνισμό να είναι υψηλού επιπέδου και να τους αφήνει εκτός πλάνων. Ειδικά στην περίπτωση του Λυμπεράκη είναι ξεκάθαρο πλέον πως με την χρησιμοποίηση του Μπαλογιάννη στα αριστερά της άμυνας δύσκολα θα πάρει ευκαιρία. Ήταν από τους παίκτες που πήραν μπόλικες το καλοκαίρι, αλλά δεν ικανοποίησε με την απόδοσή του και ο τεχνικός του ΟΦΗ αναγκάστηκε να βρει λύσει εκ των έσω βάζοντας τον Μπαλογιάννη στα αριστερά (εκ του αποτελέσματος δικαιώθηκε). Ένας δανεισμός θα τον βοηθήσει και θα τον κάνει να «ψηθεί» για να δικαιώσει όσους τον πιστεύουν.

Το σίγουρο είναι πως σίγα-σιγά θα ξεκαθαρίσει το θέμα των αποχωρήσεων για να μπει ο ΟΦΗ σε μεταγραφική τροχιά. Επίσης σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται να γίνουν ανάλογες κινήσεις με αυτές του καλοκαιριού, σε αριθμό. Το πιθανότερο είναι να αποκτηθεί ένας φορ και τέλος. Το βάρος θα πέσει στις αποχωρήσεις ώστε να αποσυμφορηθεί το ρόστερ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.