«Φάκελος» μεταγραφές

20:08 | 24/12/2019

Στον ΟΦΗ υπάρχει κινητοποίηση και το μεταγραφικό πλάνο του χειμώνα προχωράει.

Αυτή τη φορά τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα για τον Όμιλο. Η ανάγκη για προσθήκες δεν είναι τόσο έντονη όσο τον προηγούμενο Ιανουάριο.

Οι κινήσεις δε θα είναι αρκετές και οι «ασπρόμαυροι» προσανατολίζονται στο να κάνουν 1 με 2 προσθήκες. Είναι, βέβαια, δεδομένο ότι αν προκύψει κάτι ελκυστικό, ο αριθμός θ’ αυξηθεί.

Στον ηρακλειώτικο σύλλογο φυσικά και δε θ’ αφήσουν κάποια περίπτωση, ακόμη κι αν περάσουν το όριο των μεταγραφών που προτίθενται να πραγματοποιήσουν.

Ο ΟΦΗ ξέρει τι θέλει και υπάρχουν ορισμένοι ξεκάθαροι στόχοι. Ο Γιάννης Σαμαράς είναι ο επικεφαλής στην προσπάθεια για ενίσχυση και χειρίζεται με τους συνεργάτες του όλες τις υποθέσεις.

Κανείς φυσικά δεν μπορεί να τοποθετήσει χρονικά τις ανακοινώσεις παικτών, ωστόσο είναι σίγουρο ότι δεν υπάρχει βιασύνη.

Η κατάσταση, δηλαδή, δεν έχει την παραμικρή σχέση με τον περασμένο χειμώνα, όταν ο ΟΦΗ επισημοποιούσε τη συνεργασία του με παίκτες πριν καν ξεκινήσει η μεταγραφική περίοδος.

Είναι, επίσης, βέβαιο ότι ο Όμιλος θα πάρει ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα έχουν άμεσο και ουσιαστικό ρόλο στο σύνολο του Γιώργου Σίμου και σε καμία περίπτωση δε θα έρθουν ως συμπληρωματικοί.

Θα έχουν, δηλαδή, την ποιότητα και τις δυνατότητες να προφέρουν ως βασικές επιλογές. Σχετικά, τώρα, με τις θέσεις που αναζητούνται παίκτες, δεν έχουν γίνει γνωστοί. Δεν αποκλείεται, πάντως, να γίνει κίνηση για αμυντικό χαφ, λόγω της απουσίας του Μεγιάδο, ενώ είναι πιθανό να υπάρξει ενίσχυση στα μετόπισθεν.

Όπως είναι, πάντως, γνωστό, από την πορεία των μεταγραφικών, θα εξαρτηθούν σε σημαντικό βαθμό οι πιθανές αποχωρήσεις

Δε θα είναι έκπληξη, έτσι, να υπάρξουν αποδεσμεύσεις, προκειμένου να μην μεγαλώσει κι άλλο ρόστερ, καθώς ο 41χρονος τεχνικός θέλει να δουλεύει με συγκεκριμένο αριθμό παικτών.

Η δουλειά, πάντως, στο κομμάτι των μεταγραφών είναι καθημερινή και αδιάκοπη πλέον, με τους ιθύνοντες του ΟΦΗ να εξετάζουν με προσοχή όλες τις παραμέτρους πριν πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.