Η μεγαλύτερη επένδυση επί Μπούση με το πιο άδοξο φινάλε

SMS

Η ιστορία του ταλαντούχου αλλά άτυχου Φελίπε Φερέιρα και το παραμύθι που δεν είχε ''δράκο'' στον ΟΦΗ

Παρελθόν αποτελεί από τον ΟΦΗ, ο Φελίπε Φερέιρα. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ τα βρήκε με τον ΟΦΗ στη λύση του συμβολαίου και είναι πλέον ελεύθερος. Μια είδηση που γνωστοποίησε ο ίδιος στο αγαπημένο του instagram, έναν χρόνο νωρίτερα από τη λήξη του 4ετούς συμβολαίου που είχε υπογράψει το 2019. Πρακτικά, δεν υπολογιζόταν από τον Νίκο Νιόπλια, είναι θέμα χρόνου να το ανακοινώσει επίσημα και η ΠΑΕ.

Αποτελεί μια πιο σημαντικές επενδύσεις της κρητικής ομάδας -η πρώτη μάλιστα για τον ΟΦΗ του Μπούση- με έναν νεαρό ποδοσφαιριστή που φρόντισε εξ αρχής να δείξει δείγμα του σπουδαίου ταλέντου του και να βάλει τις βάσεις για να γίνει βασικό στέλεχος του ΟΦΗ της νέας εποχής. Ένας ποδοσφαιριστής που πιθανότατα αδίκησε τον εαυτό του, μια επένδυση του ΟΦΗ που δεν βγήκε. Φυσικά, ο Βραζιλιάνος στάθηκε άτυχος με τους τραυματισμούς πάνω από μια φορές. Από την στιγμή του πρώτου σοβαρού τραυματισμού, δεν επανήλθε ποτέ.

Θυμίζω ότι τον Ιανουάριο του 2019 ο Φερέιρα ήρθε δανεικός στον ΟΦΗ από την Curido της Χιλής, αγωνίστηκε 11 φορές μέχρι τον Μάιο σε ένα ιδιαίτερα φορτισμένο 4μηνο με τον Βέρα στον πάγκο, ο τότε 21χρονο ξεχώρισε και ο Μιχάλης Μπούσης προχώρησε στην αγορά του έναντι περίπου 600.000 ευρώ, με τον ίδιο να υπογράφει μέχρι το 2023. Mαλιστα, δημοσιεύματα έκαναν λόγο για ενδιαφέρον αρκετών ομάδων στην Ελλάδα, στο πρώτο εξάμηνο παρουσίας του στην Superleague, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ο Φερέιρα αποχαιρέτησε τον ΟΦΗ έπειτα από συνολικά 28 συμμετοχές και 2 γκολ. Στην Κηφισιά κατέγραψε 20 ματς και ένα γκολ, πλέον ψάχνει την αναγέννηση του, πιθανότατα, στην πίσω στην πατρίδα του. Μια ξεχωριστή περίπτωση που δυστυχώς για όλους δεν είχε την κατάληξη που ήθελαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το αντίο του Φερέιρα: «Ο ΟΦΗ πάντα στην καρδιά μου»

Τέλος ο Φερέιρα από τον ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.