Φέρντιναντ: «Να ακυρωθεί η σεζόν στην Πρέμιερ»

17:01 | 29/03/2020

Ένα από τα αγαπημένα παιδιά του «Ολντ Τράφορντ», ο Ρίο Φέρντιναντ, υποστήριξε πως η τρέχουσα σεζόν πρέπει να ακυρωθεί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και κάλεσε τους φίλους της Λίβερπουλ να βάλουν την υγεία πάνω από τις φιλοδοξίες τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μετά από 30 χρόνια!

Με την Premier League να έχει αναστείλει τους αγώνες μέχρι - τουλάχιστον - τις 30 Απριλίου, οι σύλλογοι θα συζητήσουν και πάλι μέσα στην εβδομάδα τα πιθανά σενάρια για την ολοκλήρωση της σεζόν 2019/20. Η ομάδα του Γιούγκεν Κλοπ, εννέα αγωνιστικές πριν το φινάλε, διατηρεί προβάδισμα 25 βαθμών από τη Μάντσεστερ Σίτι, που έχει κι έναν αγώνα λιγότερο.

«Σε κάτι τέτοιες δύσκολες στιγμές, γίνεται φανερό πόσο σημαντικός είναι ο αθλητισμός, η επαφή και η επικοινωνία, ειδικά όταν είσαι απομονωμένος και μακριά από τους δικούς σου ανθρώπους», είπε αρχικά ο πρώην διεθνής κεντρικός αμυντικός στο BT Sport.

Και προσέθεσε: «Κατά την προσωπική μου άποψη, αν δεν μπορέσει να βρεθεί μία άμεση λύση τις επόμενες εβδομάδες, θα πρέπει να ακυρωθεί η σεζόν και να ξεκινήσουμε πάλι από την αρχή. Ξέρω, πολλοί φίλοι της Λίβερπουλ θα σκεφτούν ότι τα λέω αυτά επειδή δεν θέλω να κερδίσουν το πρωτάθλημα, ωστόσο, πιστέψτε με, λέω ακράδαντα πως προέχει η υγεία των ανθρώπων και το γενικότερο καλό της κοινωνίας».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.