Φιάσκο με Εντιγκά: Τον περίμεναν στον Πόρο, αλλά ήταν άφαντος στο αεροδρόμιο!

19:33 | 29/01/2023

Ο Πόρος πήγε να υποδεχθεί τον Εντιγκά... αλλά αυτός ήταν άφαντος.

Ο Πόρος ανακοίνωσε τον Ντελβίν Εντιγκά κάνοντας το "μπαμ", αλλά μάλλον η βόμβα ήταν... τζούφια, αφού ο παίκτης δεν εμφανίστηκε ποτέ στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου!

Ο Πόρος αντέδρασε και με οργίλη ανακοίνωση αναφέρθηκε στην... εξαφάνιση του Εντιγκά και δεσμεύτηκε πως θα δημοσιεύσει τα στοιχεία της συμφωνίας.

Η ανακοίνωση:

Μετά το αρνητικό αποτέλεσμα με τον ΑΟΑΝ κι ενώ ήμασταν καθ' οδόν από τον Άγιο Νικόλαο για το αεροδρόμιο Ηρακλείου για να υποδεχθούμε τον Ντελβίν Εντινγκά ο ποδοσφαιριστής είναι άφαντος! Στις συνεχείς κλήσεις μας δεν μπορούμε να τον εντοπίσουμε με τίποτα κι ενώ ο ίδιος είχε ζητήσει να έρθει απόψε Κυριακή 29 Ιανουαρίου στην Κρήτη κι έχει στην κατοχή του τα εισιτήρια από Παρίσι για Ηράκλειο μέσω Αθηνών.

Μπορεί να μετράμε λίγα χρόνια ζωής ως σωματείο αλλά έχουμε ΗΘΟΣ και δεν είμαστε ΨΕΥΤΕΣ! Την Δευτέρα (30/01) ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Ασσαργιωτάκης θα δημοσιοποιήσει όλα τα στοιχεία της συμφωνίας με τον παίκτη και της θετικής απάντησης που είχε δώσει στον ίδιο προκειμένου να έρθει στην ομάδα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.