Φιλική νίκη του ΟΦΗ επί του ΠΟΑ

19:52 | 28/08/2021

Σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στο ΒΑΚ, ο ΟΦΗ επικράτησε με 5-0 της ομάδας του Ατσαλένιου

Ολοκληρώθηκε το φιλικό προπονητικού χαρακτήρα το οποίο είδαν μόνο τα επιτελεία των δύο ομάδων και παράλληλα κράτησαν σε φόρμα τους ποδοσφαιριστές, παρά έβγαλαν κάποια συμπεράσματα οι δύο προπονητές. Από τη μία ο ΠΟΑ είχε απέναντι του μια πολύ ποιοτικότερη ομάδα, από την άλλη ο Νίκος Νιόπλιας περισσότερο σκέφτεται την ξεκούραση των ποδοσφαιριστών του παρά το οτιδήποτε άλλο, εν όψει της πρεμιέρας της Superleague 1.

Το φιλικό ολοκληρώθηκε με τον ΟΦΗ να πέρνει τη νίκη με 5-0, ο Νέιρα σκόραρε δις, Ντε Γκουζμάν, Φαν Ντάινεν και Καμάου οι σκόρερ.

Οι ενδεκάδες:

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Μαρινάκης, Διαμαντής, Βούρος, Γιαννούλης και Λυμπεράκης, Μεγιάδο, Γκαγιέγος, Ντε Γκουζμάν, Καστάνιος - Καμάου. Eπίσης αγωνίστηκαν οι Γρίβας, Μπαλογιάννης, van Duinen, Πασαλίδης, Neira και Κοροβέσης, αντί των Γιαννούλης, Λυμπεράκη,Castaignos,Mellado, Διαμαντή και Gallegos.

ΠΟA: Γιαγκιόζης, Ρουμπάκης Μ., Σαμουηλίδης, Αννιτσάκης, Πατινιώτης, Τσιρούδης, Κερμενίδης, Oliveira, Meireles, Senka, Καϊμακαμούδης. Αγωνίστηκαν επίσης οι Λέλεκας στη θέση του Πατινιώτη, στο γήπεδο οι Βοργιάς και Χατζηανδρέου, αντί των Καϊμακαμούδη και Senka. Και οι Νηστικάκης (Ρουμπάκης), Γιαλυτάκης (Σαμουηλίδης)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το αντίο του Σαρδινέρο: «Είμαι ένας από εσάς, πάμε ΟΦΗ!»

Αργεί η επιστροφή Τοράλ


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.