Φιλική ισοπαλία με απώλειες

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ έμεινε στο 1-1 με τα Χανιά ενώ έχασε με τραυματισμό του Σολίς και Μαρινάκη

Ο Σίμος είδε τους δύο παίκτες να αποχωρούν στο πρώτο μέρος χωλαίνοντας, σε ένα ματς προπονητικού χαρακτήρα στο «Γεντί Κουλέ» που φέρνει νέους «πονοκεφάλους» στον Όμιλο. Ο ΟΦΗ με αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεση και δύο διαφορετικά συστήματα (ένα σε κάθε ημίχρονο) έμεινε στο 1-1 με τα Χανιά που όταν άφησαν το σκληρό παιχνίδι έγιναν απειλητικά στην επίθεση.

Στο πρώτο μέρος παρά το γεγονός ότι ο ΟΦΗ, ο οποίος παρατάχθηκε με 4-2-3-1, δεν κατάφερε να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες, ήταν η ομάδα που είχε την κατοχή της μπάλας και έδειχνε πιο απειλητικός από τον αντίπαλο του. Το σκληρό παιχνίδι των Χανίων ήταν το κύριο χαρακτηριστικό των φιλοξενούμενων, με το 0-0 να "σφραγίζει" το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η κρητική ομάδα έχασε με τραυματισμό τους Σολίς και Μαρινάκη. Ο πρώτος αντικαταστάθηκε από τον Στάρτζεον, ενώ ο δεύτερος αποχώρησε στο 36' και ο ΟΦΗ τελείωσε το πρώτο ημίχρονο με 10 παίκτες.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ άλλαξε το σύστημά του. Έπαιξε με 3 κεντρικούς αμυντικούς (Λυμπεράκης - Βαφέας, Σουρνάκης), τον Κοροβέση αριστερά, τον Γρίβα δεξιά, τους Μπαλογιάννη - Σακόρ και Στάρτζεον στη μεσαία γραμμή και τους Γιάννου - Νοικοκυράκη στην επίθεση.

Το παιχνίδι έγινε πιο γρήγορο και με περισσότερο ρυθμό και σε αυτό βοήθησε το γκολ του ΟΦΗ. Στο 60ο λεπτό ο Στάρτζεον εκτέλεσε το κόρνερ και ο Σακόρ με κοντινό πλασέ νίκησε τον γκολκίπερ των Χανίων για το 1-0.

Η ομάδα των Χανίων εκτός από το να χαλάει με σκληρό τρόπο το παιχνίδι του ΟΦΗ αποφάσισε να βγει μπροστά και να απειλήσει, σε αρκετές των περιπτώσεων με βαθιές μπαλιές βάζοντας δύσκολα στον Σωτηρίου.

Το γκολ τελικά που διαμόρφωσε το 1-1 ήρθε στο 85' από τον Γιάκο. Ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων βγήκε τετ α τετ με τον Σωτηρίου, σούταρε και έγραψε» το τελικό αποτέλεσμα.

Δείτε εδώ το φιλμ του αγώνα

Η αρχική σύνθεση του ΟΦΗ: Σωτηρίου, Μαρινάκης, Σουρνάκης, Βαφέας, Λυμπεράκης, Μεγιάδο, Σακόρ, Νοικοκυράκης, Σολίς, Γρίβας, Γιάννου

Έπαιξαν επίσης: Στάρτζεον, Κοροβέσης, Μπαλογιάννης, Σαρδινέρο, Μίγγος


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.