Final 4: Λύτρωση στις καθυστερήσεις και πρόκριση στον τελικό για τον ΠΟΑ!

21:59 | 14/04/2022

Με γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα, ο ΠΟΑ κατάφερε να λυγίσει τον μαχητικό Ανθεστίωνα με 2-0 και να πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.

Στο πρώτο ημίχρονο γκολ δεν είχαμε, αλλά οι φάσεις ήταν αρκετές κυρίως από την ομάδα του ΠΟΑ. Ο ΠΟΑ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τους Θραψανιώτες να ψάχνουν το γκολ, κυρίως μέσω αντεπιθέσεων, θέλοντας να βρουν ανοργάνωτη την άμυνα των αντιπάλων.

Ιδια εικόνα και στο δεύτερο μέρος, με τον Κερμενίδη και τον Καϊμακαμούδη να χάνουν ευκαιρίες για το γκολ. Η ομάδα του Θραψανού σιγά-σιγά πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπάθησε να πιέσει τον ΠΟΑ ανεβαίνοντας ψηλά, με τον Χριστοφοράκη να είναι ο κύριος εκφραστής των προσπαθειών στην επίθεση, χάνοντας δύο σημαντικές ευκαιρίες.

Όλα όσα δεν κατάφερε να κάνει στην διάρκεια του αγώνα ο ΠΟΑ, τα έκανε στο φινάλε της αναμέτρησης, καταφέρνοντας να «λυγίσει» τον Ανθεστίωνα στο 89’ με το γκολ του Νίκολι εξ επαφής και στη συνέχεια να πετύχει και δεύτερο γκολ, στις καθυστερήσεις, με τον Καϊμακαμούδη να διαμορφώνει το τελικό 2-0 και να δίνει την πρόκριση στην ομάδα του.

Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, ο ΠΟΑ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Γιαγκιόζη.

Πλέον ο ΠΟΑ ετοιμάζεται για τον τελικό της Κυριακής απέναντι στον Αλμυρό.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.