Φινάλε στο Παγκρήτιο με Μάγκεντ Σάμι;

SMS
13:02 | 18/04/2019

Ο Αιγύπτιος επιχειρηματίας είναι πιθανόν να βρεθεί στις εξέδρες του Παγκρητίου, στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του Εργοτέλη στη Football league

Την Κυριακή (21/04) ο Εργοτέλης θα δώσει το τελευταίο του παιχνίδι στη σεζόν, στο Παγκρήτιο. Μια άκρως επιτυχημένη χρονιά οδεύει προς το φινάλε, και η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ θέλει να αποχαιρετήσει τον κόσμο της με νίκη απέναντι στην ΑΕ Καραϊσκάκης. Το όνειρο της Superleague 1 κράτησε για λίγες ημέρες, με τον στόχο της Superleague 2 να επιτυγχάνεται με ευκολία.

Οι πληροφορίες του Capitano.gr, αναφέρουν ότι ο Αιγύπτιος ιδιοκτήτης είναι πολύ πιθανόν να δει μετά από καιρό από κοντά μια από τις ομάδες που διοικεί. Ο Μάγκεντ Σάμι, αναμένεται να βρεθεί στο Παγκρήτιο, έπειτα από αρκετούς μήνες. Η τελευταία, στα μέσα Μαίου και την αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό. 

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ έχει δεχθεί έντονη κριτική από αρκετούς εντός και εκτός Εργοτέλη, ότι είναι «εξαφανισμένος» λόγω πολύμηνης απουσίας από το Ηράκλειο. Η παρουσία του πιθανόν να αφορά και την καθυστέρηση στις πληρωμές, παρ όλο που η κρητική ομάδα θεωρείται από τις πλέον οικονομικά τακτοποιημένες της Football league.

Σε κάθε περίπτωση, η πιθανή έλευση στο Ηράκλειο του Μάγκεντ Σάμι, αναμένεται να συνδυαστεί με τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου με δεδομένο πλέον ότι ο Εργοτέλης θα ''μεγαλώσει'' σε μεγάλο βαθμό τα έσοδα του λόγω αναδιάρθρωσης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο «εξαφανισμένος» Σάμι και η ηχηρή μεταγραφή...

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.