Φιορεντίνα: Ο Μπιράγκι βοηθά στην ανάκαμψη από τις πλημμύρες

09:20 | 07/11/2023

Ο αρχηγός της Φιορεντίνα, Κριστιάνο Μπιράγκι, εθεάθη σήμερα (6/11) να φτυαρίζει λάσπη στους δρόμους του «Κάμπι Μπιζέντσιο», καθώς συμμετείχε στην προσπάθεια ανάκαμψης μετά τις καταστροφικές πλημμύρες στην περιοχή.

Επτά άνθρωποι επιβεβαιώθηκαν νεκροί μετά από υπερχείλιση ποταμών α μετά από καταρρακτώδη βροχή στην κεντρική ιταλική περιοχή της Τοσκάνης και μια τεράστια επιχείρηση καθαρισμού βρίσκεται σε εξέλιξη στις περιοχές που έχουν πληγεί περισσότερο, συμπεριλαμβανομένου του Καμπι Μπιζέντσιο, κοντά στη Φλωρεντία.

Οι φανατικοί οπαδοί της Φιορεντίνα της «Curva Fiesole» είχαν ζητήσει νωρίτερα να αναβληθεί ο αγώνας της Serie A της Κυριακής εναντίον της Γιουβέντους, προκειμένου να επικεντρωθούν οι προσπάθειες στη μαζική επέμβαση αποκατάστασης. Το παιχνίδι έγινε, με τη Γιουβέντους να κερδίζει 1-0, αλλά πολλοί φανατικοί οπαδοί επέλεξαν να βοηθήσουν όσους είχαν ανάγκη.

Το πρωί μετά το παιχνίδι είναι συνήθως μια μέρα ανάπαυσης για την ομάδα, αλλά ο Μπιράγκι εθεάθη ανάμεσα στους εθελοντές να βοηθούν στην εκκαθάριση της περιοχής που ήταν περικυκλωμένη από εγκαταλελειμμένα και κατεστραμμένα αντικείμενα από τοπικά σπίτια.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.