«Φιρί φιρί» το πάει…

18:56 | 16/05/2018

…να μπλέξει πάλι για τα καλά σε περιπέτειες ο Εργοτέλης, μετά την ήττα του και στην Καρδίτσα από την τοπική Αναγέννηση με 2-1.

* Πηγή φωτογραφίας: karditsasport.gr

Η κρητική ομάδα παρουσίασε ένα κάκιστο πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο και βρέθηκε γρήγορα πίσω στο σκορ, όταν στις… δύο πρώτες τους επιθέσεις οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων. Η βελτίωση που είχε ο Εργοτέλης στην επανάληψη, τον βοήθησε να μειώσει το σκορ, όμως μέχρι εκεί. Εγκλωβισμένος στο ποδόσφαιρο των Θεσσαλών, γνώρισε δεύτερη συνεχόμενη ήττα. Τουλάχιστον δεν έχασε το πλεονέκτημα της ισοβαθμίας από την Αναγέννηση, με την οποία είναι πλέον συγκάτοικος στη βαθμολογία. 

Μολονότι πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό ο Έφορντ βρέθηκε σε θέση βολής, με τον τερματοφύλακα να διώχνει, η κρητική ομάδα… κλασσικά δέχθηκε γκολ στην πρώτη επίθεση του αντιπάλου της… Ήταν το 7ο λεπτό του αγώνα όταν μετά από σέντρα του Καρρίκι από αριστερά, ο Σουντουρά με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι πέτυχε το 1-0.

Τα πράγματα για την κρητική ομάδα έγιναν χειρότερα στη δεύτερη επίθεση της Αναγέννησης, όταν πέτυχε και το δεύτερό της γκολ… Στο 18’ ο Τσέλιος έκανε λάθος γύρισμα, επωφελήθηκε ο Πλαβούκος που έκλεψε τη μπάλα, μπήκε στην περιοχή του Εργοτέλη και με πλασέ διαμόρφωσε το 2-0. 

Ο χρόνος περνούσε ο Εργοτέλης με το ίδιο κλασσικό του passing game, αλλά και πολλά λάθη, έδινε ευκαιρίες στον αντίπαλό του να φτάνει με αξιώσεις στην περιοχή του. Από την πλευρά της η κρητική ομάδα πέραν του 1ου λεπτού, είχε επιθετική προσπάθεια στο 30’ όταν το μακρινό σουτ του Ιατρούδη έφυγε ψηλά άουτ, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα το πρώτο μέρος να ολοκληρωθεί με το 2-0.

Αντίθετα η επανάληψη ξεκίνησε καλά για την κρητική ομάδα, η οποία κατάφερε στο 52΄να μειώσει, όταν έπειτα από πάσα του Μπούζα στην αντίπαλη περιοχή, οι κόντρες ευνόησαν τον Τσέλιο, ο οποίος με κοντινό πλασέ μείωσε για τον Εργοτέλη 1-2. Το γκολ αυτό έδωσε στον βελτιωμένο στο δεύτερο ημίχρονο Εργοτέλη, την ώθηση και την ηρεμία, όμως και πάλι λύσεις στην επίθεση δεν έβρισκε, σε συνδυασμό με το ποδόσφαιρο σκοπιμότητας των γηπεδούχων. 

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα άλλαξε η αριθμητική ισοροπία του ματς, καθώς αποβλήθηκε ο Βατουσιάδης με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 87’. Έκτοτε μόνο… ποδόσφαιρο που δεν παίχθηκε. Συνεχείς διακοπές στον αγώνα, καθυστερήσεις και μαζική άμυνα από πλευράς γηπεδούχων, οι οποίοι κατάφεραν και πήραν την πολύτιμη για αυτούς νίκη.

Οι συνθέσεις των ομάδων: 

Αναγέννηση Καρ. (Γ. Βαζάκας): Γκέκας, Καρρίκι, Κωνσταντινόπουλος, Ρουσσάκης (20’ Βατουσιάδης), Τζέκος, Μπιτέλης, Πλαβούκος (73’ Καραγιάννης), Σταματάκης, Κονέ, Σουντούρα, Χαντζάρας.

Εργοτέλης (Τ. Γκώνιας): Κατσιμήτρος, Ιατρούδης, Τσέλιος, Μπάτζιος Οικονόμου, Νικολακάκης (83' Αγγελόπουλος), Σταμόπουλος, Μπουτσάκης, Μπούζας, Έφροντ (67’ Μανουσάκης), Σταματάκος.

Θυμηθείτε το live της αναμέτρησης.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.