Φουλάρει ο ΟΦΗ: Ανανεώσεις, μεταγραφές και... ΒΑΚ

08:12 | 25/05/2019

Φουλάρει ο ΟΦΗ για όλα τα τρέχοντα ζητήματα ενόψει της νέας χρονιάς. Ποια είναι τα «καυτά» θέματα για τον Όμιλο.

Η χρονιά ολοκληρώθηκε, ο ΟΦΗ εξασφάλισε την παραμονή του στη Super League και πλέον ξεκινά για να διευθετήσει όλα τα τρέχοντα ζητήματα ενόψει της νέας σεζόν.

Ας τα δούμε συγκεκριμένα:

1. ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ

Ο ΟΦΗ αρχίζει άμεσα τις συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται. Κάποιους εξ αυτών ο ΟΦΗ θέλει να τους κρατήσει και κάποιους όχι. Το πλάνο είναι έτοιμο και τις επόμενες μέρες θα μαθαίνουμε σιγά-σιγά για τις εξελίξεις στις συζητήσεις διοίκησης-παικτών. Ήδη με ορισμένους οι άνθρωποι της κρητικής ομάδας έχουν αρχίσει τις κουβέντες και δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις άμεσα. Θυμίζουμε ότι το θέμα Φερέιρα είχε θετική κατάληξη και ο Βραζιλιάνος θα παραμείνει και τη νέα σεζόν.

2. ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Προφανώς ο ΟΦΗ θα ενισχυθεί στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Από τη στιγμή που η χρονιά ολοκληρώθηκε και ο ΟΦΗ εξασφάλισε την παρουσία του στη Super League, θα μπει στην τελική ευθεία ο σχεδιασμός για την ενίσχυση του ρόστερ. Αυτή θα γίνει σε συνάρτηση με τις ανανεώσεις των συμβολαίων. Δηλαδή, ο Ομιλος θα ενισχυθεί σε θέσεις που πιθανότατα θα έχει απώλειες. Πάντως, τη δεδομένη χρονική στιγμή προέχουν οι ανανεώσεις των συμβολαίων.

3. ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΒΑΚ

Το OFILAND μπορεί να είχε μπει στην άκρη λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει σαν πλάνο. Οχι μόνο υπάρχει, αλλά σύντομα οι μπουλντόζες θα μπουν στο ΒΑΚ για να αρχίσουν σιγά-σιγά τα έργα στο προπονητικό κέντρο. Το μόνο αρνητικό για τον ΟΦΗ είναι οι δημοτικές εκλογές που πηγαίνουν το όλο θέμα λίγο πίσω, αλλά μόλις αυτές ολοκληρωθούν και τελειώσει και το θέμα των εκτάσεων πέριξ του ΒΑΚ, οι μπουλντόζες θα... πάρουν μπροστά και τα έργα θα κορυφωθούν μέσα στο καλοκαίρι. Μάλιστα, στην έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν οι παίκτες πιθανόν να δουν πολλές αλλαγές λόγω των εργασιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η μεγάλη απόφαση για τον Μεγιάδο

Φάκελος ΟΦΗ: Ποιοι μένουν ελεύθεροι

Η διπλή ανάγνωση της ανακοίνωσης για Φερέιρα και οι Βέρα-Ισις

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.