Φτάνει στο τέλος το «σίριαλ» Μεγιάντο

08:02 | 05/07/2018

Θέμα ωρών είναι όπως εκτιμούν στον ΟΦΗ η ολοκλήρωση της απόκτησης του Μιγκέλ Μεγιάντο, η οποία «ταλαιπωρεί» την κρητική ομάδα αρκετό καιρό.

Οι διοικούντες εκτιμούν πως θα έχουν στα χέρια τους σύντομα όλα τα απαραίτητα έγγραφα από την Τσικαρίτα, ομάδα από την οποία θα παραχωρηθεί δανεικός ο παίκτης, προκειμένου να του κλείσουν εισιτήρια και να έρθει στο Ηράκλειο το ταχύτερο δυνατόν, ώστε να ενσωματωθεί και αυτός στην ομάδα. 

Πάντως μεταξύ σοβαρού και αστείου οι άνθρωποι του ΟΦΗ δεν αφήνουν ασχολίαστο το γεγονός πως η περίπτωση του Μεγιάντο είναι η μοναδική που είδε το φως της δημοσιότητας και παρουσιάσθηκε μια κάποια εμπλοκή, σε αντίθεση με αυτή του Νέιρα η οποία ολοκληρώθηκε με… συνοπτικές διαδικασίες… 

Για το λόγο αυτό και αναφορικά με τις υπόλοιπες κινήσεις που γίνονται για την απόκτηση ποδοσφαιριστών από την ξένη αγορά, κρατούν «σιγή ιχθύος». Το μόνο που αναφέρουν είναι πως βρίσκονται σε συζητήσεις, εξετάζοντας παράλληλα και άλλες περιπτώσεις. Πιθανότατα πιο σύντομα να ολοκληρωθεί η απόκτηση του κεντρικού αμυντικού, με τους Σαρρή (κυρίως) και Παπάζογλου να είναι στο προσκήνιο, χωρίς να είναι οι μοναδικοί παίκτες στους οποίους έχει γίνει κρούση. 

Αναφορικά με το θέμα που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες με τον Βαγγέλη Πλατέλλα, στον ΟΦΗ επαναλαμβάνουν πως δεν έχουν την καμία απολύτως πρόταση και παραπέμπουν στις δηλώσεις τόσο του ίδιου του ποδοσφαιριστή, όσο και του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Κώστα Καζανάκη, ο οποίος είναι ο καθ' ύλην αρμόδιος για τις μετεγγραφές.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.