Φτιάχνει «χαρακτήρα» ο ΟΦΗ

09:27 | 23/11/2019

Παιχνίδια όπως αυτό με τον Ατρόμητο κάνουν πιο ισχυρή την «προσωπικότητα» του Ομίλου.

Ο ΟΦΗ έχει μπει σε άλλο επίπεδο, κάτι που αποδεικνύει και η μέχρι τώρα παρουσία του στην Super League 1.  H αλλαγή φιλοσοφίας και νοοτροπίας έχει φέρει μια διαφορετική-καλύτερη-εικόνα για τους «ασπρόμαυρους».

Είναι δεδομένο, βέβαια, πως πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και είναι ξεκάθαρο ότι το σύνολο του Γιώργου Σίμου δε σταματάει να δουλεύει , προκειμένου να προσεγγίζει διαρκώς σε υψηλότερο βαθμό το δικό του πλάνο.

Και αναμετρήσεις σαν κι αυτή την Κυριακής (24/11) στο Περιστέρι, βοηθούν τον ηρακλειώτικο σύλλογο να «χτίσει» ένα πιο δυνατό «χαρακτήρα» ως ομάδα.

Γιατί, φυσικά, δεν είναι μόνο τα ματς με τους «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου, τα οποία προσφέρουν αυτή την ευκαιρία.

Οι «κυανόλευκοι» τα τελευταία χρόνια ανήκουν στους ισχυρούς της κατηγορίας και παρουσιάζονται παραδοσιακά αρκετά καλοί. Τι κι αν την τρέχουσα σεζόν έχουν ξεκινήσει νωθρά;

Διαθέτουν την ποιότητα για να προκαλέσουν πρόβλημα σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Για τον ΟΦΗ, έτσι, είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, από το οποίο μπορεί να έχει σημαντικά οφέλη.

Ο Όμιλος φιλοξενείται μέσα σε μια έδρα όπου ο Ατρόμητος έχει «υποτάξει» τους «μεγάλους» και η αποστολή του δεν είναι καθόλου απλή.

Παρόλα αυτά, οι «ασπρόμαυροι» πάνε στο παιχνίδι με μοναδικό στόχο την κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος. Και αν το πετύχουν, δε θα έχουν κερδίσει μονάχα βαθμολογικά.

Μια ενδεχόμενη επιτυχία κόντρα στους Περιστεριώτες θα συντελέσει ουσιαστικά στην διαμόρφωση ενός καλοσμιλεμένου «χαρακτήρα».

Γιατί πολύ απλά ο ΟΦΗ θα έχει κυριαρχήσει επί ενός αντιπάλου, που μέχρι πρότινος ανήκε σε υψηλότερη αγωνιστικά κλίμακα και θεωρούταν  διαφορετικής «ταχύτητας» από τον Όμιλο.

Οι παίκτες του Σίμου σαφώς και μπορούν να τα καταφέρουν, ωστόσο απαιτείται τεράστια προσπάθεια, γιατί ο Ατρόμητος, πέρα της δυναμικής του, επιχειρεί και ένα restart στο πρωτάθλημα. Και αυτό καλείται να… αναβάλλει ο ΟΦΗ, ώστε να επιστρέψει στις επιτυχίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Σίμος θέλει τον καλό ΟΦΗ

Δε θα είναι έκπληξη ο Στάικος

Ο Σίμος, το ρεπό και η αποφόρτιση

Ο Γιαννούλης... θυμάται τα παλιά

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.