Γ. Σαμαράς: «Τουλάχιστον 2 μεταγραφές ακόμα»

16:28 | 26/08/2022

Τι είπε ο Γιώργος Σαμαράς για τις προσθήκες που θα γίνουν

Στο περιθώριο της συνάντησης με τους δημοσιογράφους, ο Γιώργος Σαμαράς έβγαλε και ειδήσεις καθώς αποκάλυψε ότι ο ΟΦΗ θα κάνει τουλάχιστον δύο προσθήκες ακόμα στο ρόστερ, χωρίς να αναφερθεί σε ποιες θέσεις. Μάλιστα, επανέλαβε ότι στόχος της ομάδας είναι τα πλει οφ και η 6αδα.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά: ''Πάμε για δυο μίνιμουμ παίκτες. Μετά είναι τι θα βρεις στην αγορά. Στη 1 Σεπτεμβρίου κλείνουν οι μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές. Για αυτές τις λίγκες ο ΟΦΗ μπορεί να είναι μια λύση. Στόχος τα πλέι οφ και η 6η θέση. Δεν μπορούμε να διαμορφώσουμε την αγορά μετά την πρώτη του μήνα, είμαστε λύσεις για κάποιες αγορές. Από 1-15 Σεπτεμβρίου που οι άλλοι είναι κλειστοί εμείς έχουμε το περιθώριο να παρέμβουμε στην αγορά κάτι που δεν μπορούμε να κάνουμε τώρα'' εξήγησε αναλύοντας το σκεπτικό της ΠΑΕ για τις επόμενες κινήσεις.

Μάλιστα, όπως είπε για τις επόμενες δύο μεταγραφές: ''Η μια μεταγραφή πιθανότατα θα ολοκληρωθεί στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας κι η άλλη μια μέρα μετά το κλείσιμο του Αυγούστου μέχρι 4 του μήνα. Δηλαδή, λίγο πριν η μετά το ματς με Βόλο. Ένα σκαλοπάτι πάνω από την ομάδα ποιοτικά''

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.