Γιώργος Σαμαράς για μεταγραφές ΟΦΗ: «Aυτό είναι το πλάνο»

15:39 | 26/08/2022

Σε συζήτηση με δημοσιογράφους, ο Γιώργος Σαμαράς ανέλυσε το μεταγραφικό πλάνο του ΟΦΗ

Ο α' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ σε συνάντηση του με δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας, αναφέρθηκε στο μεταγραφικό πλάνο του Ομίλου και τους στόχους της νέας περιόδου. Πέρα από τον Μανώλη Βογιατζάκη και την Μένια Σιδεράκη, οι οποίοι εκπροσωπούν την επικοινωνία στην ΠΑΕ, μαζί τους βρέθηκε και ο Γιάννης Σαμαράς.

-----> Τι είπε για τις 2 μεταγραφές που θα γίνουν

Όσα είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Σαμαράς:

Για το πλάνο και τους στόχους του ΟΦΗ: ''Μετά τον Πλατανιά και τα περίπου 40 συμβόλαια, την επόμενη χρόνια ήρθε ο covid19 και τα άλλαξαν όλα. Μας ανέτρεψε πλήρως τον προγραμματισμό Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα. Δεν έχουμε τη δύναμη να κοντρολάρουμε την μεταγραφική αγορά άρα βγαίνουμε ταξίδι στο εξωτερικό. Πάμε να δούμε παιxνίδια, παίκτες. Τον γνωρίζουμε τον ποδοσφαιριστή, κι έτσι λειτουργούμε. Με live παρακολουθήσεις.

Για το αν καθυστερεί η ομάδα: Ναι σίγουρα υπήρχε μια καθυστέρηση αλλά σημασία είχε να ελαχιστοποιήσουμε το ρίσκο των επιλογών και να έρθουν καλοί παίκτες στην ομάδα.Το ''αργω κσι το καθυστερώ'' έχει να κάνει με το να βρεθούν τα σωστά προφίλ στην καταχώρηση δεδομένων που μαζεύουμε.

Για την μεταγραφή που ''κόπηκε": ''Την περίοδο που κλείσαμε το Λάρσον είχαμε κλείσει επιθετικό (σ.σΦαν Ντεν Χουρκ). Γνωρίζαμε πως υπάρχει ρίσκο αλλά είπαμε με Λυσάνδρου να μην βάλουμε κανένα πρώτα πάνω από την ομάδα, για αυτόν τον κόψαμε''

Για τις εκκαθαρίσεις στο ρόστερ:''Φέτος θέλαμε να καθαρίσουμε το ρόστερ και να αποκτήσουμε παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά Θα μπορούσαμε να είχαμε κλείσει και κάποιους άλλους παίκτες αλλά δεν ήλθανε για άλλους λόγους''


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κι όμως, ο ΟΦΗ έχει κάνει ήδη τις πρώτες «μεταγραφές»

Τα νέα διαρκείας του ΟΦΗ: Από 130 ευρώ και με εκπτώσεις

Εισιτήρια διαρκείας ΟΦΗ: Αυτές είναι οι σημαντικότερες αλλαγές

ΟΦΗ και κόσμος πρέπει να γίνουν ένα!

Η αγορά του εξωτερικού και η αποφυγή λύσεων «κι αν σου κάτσει;»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.