Γαγιέγος: «Πηγαίνω στην Ελλάδα με ενθουσιασμό για μία νέα πρόκληση»

17:00 | 15/08/2021

Το μήνυμα του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του ΟΦΗ

Ο Φελίπε Γαγιέγος με μήνυμά του μέσω των social media είπε το δικό του αντίο στο Μεξικό και στην Ατλέτικο Σαν Λουίς, ενώ μίλησε για τη νέα πρόκληση της καριέρας του, τον ΟΦΗ.

Το μήνυμα του 30χρονου μέσου:

«Ήρθε η στιγμή να φύγω από αυτό το μοναδικό μέρος, πρέπει να αφήσω αυτή τη μοναδική χώρα που άνοιξε τις πόρτες της σε εμένα, μετά από 7 απίστευτα χρόνια πρέπει να αποχωρήσω. Το ταξίδι ήταν όμορφο, γεμάτο με καλές και κακές στιγμές και πολλές εμπειρίες. Ευχαριστώ την Ατλέτικο Σαν Λουίς και τους ανθρώπους της, ενώ ευχαριστώ και την Κλαμπ Νεξάκα και τους φιλάθλους της για όλη την αγάπη και υποστήριξη που μου έδειξαν όταν φορούσα τη φανέλα της, είμαι πολύ χαρούμενος και προνομιούχος που αγωνίστηκα σε αυτή την ομάδα.

Όταν έφυγα δεν είπα αντίο, ήταν λάθος, αλλά σήμερα το κάνω επειδή έχω μεγάλη αγάπη για τον κόσμο. Αν ο Θεός το επιτρέψει θα είμαι ξανά μαζί με την οικογένειά μου και πάντα σε θέση να βοηθήσω. Ο Θεός μου άνοιξε την πόρτα για την Ελλάδα, πηγαίνω με ενθουσιασμό σε μία καινούρια πρόκληση. Ο Θεός μας μεταφέρει σε νέα μέρη για να μπορέσουμε να μεταφέρουμε το μήνυμά του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο «Pipe» είναι ήδη το vο1 στο ρόστερ του ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.