Ο «Pipe» είναι ήδη το vο1 στο ρόστερ του ΟΦΗ

SMS

Η χρηματιστηριακή αξία του Φελίπε Γαγιέγος βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας στο γκρουπ της κρητικής ομάδας

Στην απόκτηση του Φελίπε Γαγιέγος προχώρησε ο ΟΦΗ, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει το Σάββατο ότι ήρθε σε απόλυτη συμφωνία με τον παίκτη. Θυμίζουμε ότι ο 30χρονος Χιλιανός μέσος, βρίσκεται στο Ηράκλειο από την Πέμπτη, πέρασε από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και το πρωί του Σαββάτου και κατόπιν η κρητική ομάδα επισημοποίησε την απόκτησή του (υπέγραψε διετές συμβόλαιο).

Ο αριστεροπόδαρος Χιλιανός χαφ με παραστάσεις κυρίως στα πρωταθλήματα της πατρίδας του και του Μεξικό, έρχεται στην Ευρώπη μετά από 7 χρόνια και στον ΟΦΗ για να δώσει λύσεις σε έναν άξονα που η κρητική ομάδα χρειάζεται πολλές και καλές λύσεις.

Δεν ξέρω αν ο Γαγιέγος θα βοηθήσει τελικά το γκρουπ του Νίκου Νιόπλια, όμως από την αρχή έχει κάνει την διαφορά στην... χρηματιστηριακή αξία του ΟΦΗ. Κι αυτό γιατί, ο Χιλιανός μέσος - σύμφωνα με το αξιόπιστο transfermarkt - είναι μακράν του δεύτερου ο πιο ''ακριβός'' σε αξία παίκτης της κρητικής ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο Γαγιέγος έχει αξία 1.8 εκ. ευρώ και ο 2ος πλέον Τοράλ έχει μόλις 800 χιλ. ευρώ, 3ος στη λίστα με 650 χιλ. βρίσκεται ο επίσης ''νέος'' Φαν Ντάινεν ενώ στην 4η θέση βρίσκονται 6 παίκτες από το περσινό ρόστερ με 600 χιλ. ευρώ (Νέιρα, Σαρδινέρο, Βούρος, Σελίμοβιτς, Μεγιάδο και Ουές)

Προφανώς όλα τα παραπάνω αλλάζουν ακόμα και έπειτα από ένα ματς, ενώ σίγουρα δεν είναι λίγες οι αξίες που παρουσιάζονται δεν αντικατοπτρίζουν τα αγωνιστικά δεδομένα. Σίγουρα όμως, το γεγονός ότι ο «Pipe» Γαγιέχος - όπως είναι το χαϊδευτικό του - κοστολογείται πέριξ των 2 εκ. ευρώ, δείχνει μια δυναμική παρά το γεγονός ότι στα 30 του δεν έχει αγωνιστεί ούτε σε φιλικό με την Εθνική Ανδρών της χώρας του, μόνο με την U20.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γαγιέγος: «Ο κόσμος με υποδέχθηκε ζεστά»

Ανακοινώθηκε από τον ΟΦΗ ο Γαγιέγος

Η αναβολή μπορεί να είναι ευεργετική για τον ΟΦΗ

Ριγέ η νέα φανέλα του ΟΦΗ

Ενδιαφέρον από Αυστραλία για Σαρδινέρο

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.