Γεφύρι της Άρτας η αναδιάρθρωση...

17:58 | 21/03/2019

Δεν έβγαλαν άκρη μεταξύ τους οι ομάδες και θα πάνε στον Βασιλειάδη για το θέμα της αναδιάρθρωσης.

Άνευ ουσίας και αποτελέσματος ολοκληρώθηκε το Δ.Σ. της Super League όπου συζητήθηκε το περιβόητο θέμα της αναδιάρθρωσης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι ομάδες δεν κατάφεραν να βγάλουν άκρη μεταξύ τους και αποφασίστηκε να μεταβεί αντιπροσωπεία στον Γιώργο Βασιλειάδη για να συζητηθεί το θέμα.

Βέβαια, ο υφυπουργός Αθλητισμού από την πλευρά του έχει ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή ότι θέλει να προχωρήσει η αναδιάρθρωση και μόνο οι ομάδες μπορούν να αποφασίσουν για το αντίθετο. Στην περίπτωση που αποφασιστεί να μη γίνει η αναδιάρθρωση τότε δεν θα ισχύσει η συμφωνία με την ΕΡΤ για την επόμενη σεζόν, οπότε πάλι θα υπάρξει ζήτημα με άστεγες, τηλεοπτικά, ομάδες.

Το ιλαροτραγικό της υπόθεσης είναι ότι κοντεύει να τελειώσει το τρέχον πρωτάθλημα και ουδείς ξέρεις πώς θα είναι η δομή του επόμενου. Και φυσικά το θέμα απασχολεί και τις ομάδες της Football League.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Λίγκα μετά το τέλος του ΔΣ αναφέρει:

Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία το αίτημα της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

2/ Επιτροπή αποτελούμενη από εκπροσώπους των ΠΑΕ-Μελών της Super League θα αιτηθεί θεσμική συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γ. Bασιλειάδη, προκειμένου να συζητηθούν ζητήματα που άπτονται του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

3/ Ο αγώνας Λαμία-Πανιώνιος, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή, θα διεξαχθεί το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019 και ώρα 19:00 (αντί για Δευτέρα 1η Απριλίου 2019 και ώρα 19:00) και ο αγώνας Απόλλων Σμύρνης-Παναθηναϊκός θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 1η Απριλίου 2019 και ώρα 19:00 (αντί για Σάββατο 30 Μαρτίου και ώρα 19:00).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για την αναδιάρθρωση

Ξέσπασε η NOVA και ζητά ευθύνες

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.