Τι σημαίνει για τα πλέι άουτ η προσφυγή του Βόλου στο CAS

SMS

Τα πλέι άουτ θα διεξαχθούν κανονικά, αλλά με αστερίσκο μέχρι να βγει η απόφαση.

Ο Βόλος δεν δικαιώθηκε σε δεύτερο βαθμό για την υπόθεση του Τετέι, έχασε στα χαρτιά το ματς με την Κηφισιά και όπως φρόντισε η ΠΑΕ να τονίσει, θα ακολουθήσει ο δρόμος του CAS. Ο Βόλος θα πάει στο ανώτατο δικαστήριο ελπίζοντας πως εκεί θα βρει τη δικαίωση που αναζητά.

Θυμίζουμε πως το CAS ενεπλάκη πρόσφατα και στο περιβόητο ντέρμπι του... Χουάνκαρ, το επεισοδιακό Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός που διεκόπη στο δεύτερο μέρος. Σε αυτή την περίπτωση το CAS... μοίρασε τα κουκούτσια. Έδωσε πίσω στον Ολυμπιακό τον βαθμό, αλλά κράτησε τη νίκη του Παναθηναϊκού στα «χαρτιά».

To θέμα είναι πως πρόκειται για μία χρονοβόρα διαδικασία και επί της ουσίας είναι πολύ πιθανό να έχουν ολοκληρωθεί τα πλέι άουτ και να περιμένουμε την απόφαση για να δούμε πώς θα διαμορφωθεί η βαθμολογία.

Αυτή τη στιγμή ο Βόλος, μετά την τιμωρία, έχει 19 βαθμούς και είναι προτελευταίος, στο +1 από τον τελευταίο ΠΑΣ. Η Κηφισιά από την άλλη ανέβηκε στους 21 βαθμούς, στο -4 από τον ΟΦΗ που υποδέχεται το προσεχές Σάββατο στην Καισαριανή.

Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, πως το ντέρμπι των «αιωνίων» έγινε τον περασμένο Οκτώβριο και η απόφαση του CAR βγήκε πριν από λίγες ημέρες!

Τα πλέι άουτ αρχίζουν αυτό το Σάββατο και ολοκληρώνονται στις 11 Μαϊου. Και με τα τωρινά δεδομένα, η όλη διαδικασία «κρέμεται» από τον Βόλο και το CAS.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.