«Γεντί Κουλέ»: Η τρομερή ατμόσφαιρα και η στήριξη

SMS
08:11 | 05/12/2021

Ένα «Γεντί Κουλέ» από τα παλιά, με τον κόσμο να είναι ο 12ος παίκτης του ΟΦΗ στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Η εικόνα στο «Γεντί Κουλέ» βγαλμένη από το παρελθόν. Γεμάτο το γήπεδο, ασταμάτητη η βροχή, οι ομπρέλες να συνθέτουν την εικόνα, τα καπνογόνα και οι κορδέλες να δίνουν ένα ξεχωριστό τόνο και οι οργανωμένοι να δίνουν τον ρυθμό. Το βράδυ της Κυριακής το γήπεδο του ΟΦΗ ήταν όπως έπρεπε να είναι και όπως πρέπει να είναι σε όλα τα παιχνίδια.

Η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική από τις πρώτες αφίξεις των φιλάθλων στο γήπεδο και τη σέντρα του αγώνα με τον Ολυμπιακό μέχρι τη λήξη και το θερμό χειροκρότημα.

Η βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό μπορεί να απογοήτευσε σαν αποτέλεσμα, αλλά η προσπάθεια του ΟΦΗ, κυρίως στο πρώτο μέρος, ήταν αυτή που μέτρησε στο τέλος. Ένα ζεστό χειροκρότημα στους παίκτες του Νιόπλια και η ιαχή "ΟΦΗ-ΟΦΗ" που "έσκισε" τον βροχερό ουρανό.

Ήταν το κερασάκι στην τούρτα μίας υπέροχης βραδιάς στις εξέδρες. Με συνεχή συνθήματα, με τους οπαδούς να μη σταματούν να τραγουδάνε (στη βροχή, κυριολεκτικά) και την ατμόσφαιρα να βγαίνει από ένα «Γεντί Κουλέ» από τα παλιά. Από ένα «Γεντί Κουλέ» που το βράδυ του Σαββάτου ήταν έδρα με τα όλα του.

Δείτε το video του Capitano.gr με την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα κατά την είσοδο των ομάδων:

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.