Για πολλούς λόγους θα είναι άλλος ΟΦΗ την Πέμπτη

18:16 | 13/09/2020

Την Πέμπτη είναι άλλου παπά Ευαγγέλιο! Την περίμενες 20 χρόνια αυτή τη στιγμή... Σχόλιο του Δ. Καρυωτάκη

Του Δημήτρη Καρυωτάκη


Αφήνει πίσω του την κακή πρεμιέρα ο ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό και κοιτάζει την Ευρωπαϊκή πρόκληση της Πέμπτης με τον Απόλλωνα Λεμεσσού.

Και να θέλει να ψάξει τις ανορθογραφίες της πρεμιέρας δεν έχει αυτή την πολυτέλεια !

Αμέσως μετά το φιλικό με τον Εργοτέλη ο Γιώργος Σίμος υποσχέθηκε πως ο ΟΦΗ θα είναι έτοιμος στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, όμως διαψεύστηκε: η κρητική ομάδα ενώ ήξερε τι την περιμένει και κυρίως πως υπάρχει νωρίς νωρίς ευρωπαϊκό παιχνίδι, έδειξε πως δεν είχε λογαριάσει καλά τα πράγματα, δεν έβγαλε αυτοματισμούς, έδειξε ένα πρόσωπο πανομοιότυπο με εκείνο των πλέι οφ και χωρίς τρεξίματα και αγωνιστική διάθεση, δεν θύμισε τον περσινό καλό ΟΦΗ.

Ναι έχει ελλείψεις ακόμη, ναι υπήρχαν τα ζητήματα με Νέιρα, Μεγιάδο, (δεν φανταζόμαστε πως θα εξελισσόταν το παιχνίδι αν δεν έμπαιναν κι εκείνοι μέσα) ωστόσο η συντηρητική διαχείριση του Γιαννιώτη τεχνικού στο παιχνίδι, που θέλησε να εμπιστευθεί την περσινή ομάδα, δείχνει πως ο ΟΦΗ δεν πατά με αυτοπεποίθηση στο γήπεδο.

Τώρα μας ξέρουν και μας διαβάζουν και απέναντι σε αυτήν την εξίσωση εμείς θα κοιτάμε στον πάγκο και θα βλέπουμε πως δεν περισσεύουν οι λύσεις.

Την Πέμπτη όμως είναι άλλου παπά Ευαγγέλιο! Την περίμενες 20 χρόνια αυτή τη στιγμή για να τη διαχειριστείς με μίζερο και νωχελικό τρόπο. Θα μετρήσει η θέληση, η κατάθεση ψυχής, η αποφασιστικότητα που θα βγάλεις στο γήπεδο και η δυνατότητα σε 90 λεπτά, να ανεβάσεις επίπεδο για το club, τον εαυτό σου, και τη χώρα σου που ψάχνει εναγωνίως βαθμούς για να μην κυλιέται στα χαμηλά ράφια της Ευρώπης.

Το οφείλεις στον κόσμο σου που για χρόνια περίμενε αυτή την ευρωπαϊκή στιγμή και που ακόμα και αν δεν μπορεί ζωντανά να τη ζήσει θα περιμένει καρφωμένος στην τηλεόραση να κάνεις τα στοιχειώδη. Το χρωστάς στη διοίκηση που σου έχει προσφέρει τα πάντα να ασχολείσαι μόνο με την προπόνηση και τον αγώνα, ζώντας ένα ποδοσφαιρικό παράδεισο στη Σαχάρα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μα κυρίως δεν πρέπει επειδή εσύ δεν ήσουν έτοιμος, να πετάξεις με το... καλημέρα τη μισή φετινή χρονιά. Δεν μπορεί να διανοηθεί ο κόσμος του ΟΦΗ πως περίμενες 20 χρόνια την Ευρώπη αυτή τη στιγμή, για να κάνεις μια εμφάνιση παρόμοια με Εργοτέλη και Παναιτωλικό. Δεν θα στο συγχωρέσει ποτέ, με ό,τι αυτό σημαίνει και θα αρχίζει να χαλά το όμορφο κλίμα στην ομάδα... εκεί που έκανες τόση προσπάθεια για να το αλλάξεις!

Ας ανασκουμπωθούν όλοι λοιπόν στην ομάδα κι ας αφήσουν πίσω όσα μας χάλασαν στην πρεμιέρα: πιθανότατα με τα τέσσερα ευρωπαϊκά εισιτήρια του χρόνου η ομάδα μας δεν θα χει την ευκαιρία να ζήσει στο... καπάκι το ευρωπαϊκό όνειρο. Δεν θα 'ναι κρίμα να χαθεί από το πρώτο βήμα, επειδή εσύ δεν πρόκανες ενώ είχες όλο το χρόνο να το κάνεις;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σχόλιο: Αυτός δεν ήταν ΟΦΗ

Η πρεμιέρα του ΟΦΗ: Όσα δεν είδατε

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.