Για τον ΟΦΗ οι τελικοί άρχισαν νωρίς!

SMS
14:42 | 05/12/2019

Το παιχνίδι της Κυριακής (17.00) απέναντι στα Μελίσσια, αποτελεί το πρώτο - πραγματικά - σπουδαίο ματς της σεζόν, παρ ότι βρισκόμαστε μόλις στην 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος

Μπορεί η αγωνιστική του Σ/Κ να είναι η 10η στον πρώτο όμιλο της Β' Εθνικής, όμως το παιχνίδι του ΟΦΗ στα Μελίσσια έχει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Η ομάδα του Βασίλη Ράλλη ηττήθηκε από το Μαρούσι την Κυριακή σε ένα παιχνίδι που έχει δικαολογημένα παράπονα από την διαιτησία, όπως γράψαμε. Πλέον όμως, όλοι στο τιμ θέλουν να ξεχάσουν τι έγινε και να κοιτάξουν μπροστά, πόσο μάλλον όταν έχουν μπροστά τους έναν τόσο σημαντικό αγώνα.

Δεν θα ήταν υπερβολή να χαρακτηριστεί ''τελικός'' το παιχνίδι με τον ΚΑΟΜ. Η ομάδα από τα Μελίσσια μαζί με τον ΟΦΗ ανέβηκαν φέτος από την Γ' Εθνική, αμφότερες έχουν αδυναμίες στο ρόστερ ενώ οι ''πράσινοι'' έχουν ξεκινήσει με ρεκόρ 2-7 και αν τελείωνε την Κυριακή το πρωτάθλημα θα υποβιβάζονταν.

Ο πρώτος στόχος του ΟΦΗ φέτος είναι να σωθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται και στη συνέχεια να κοιτάξει ότι περισσότερο μπορεί. Έτσι, σε περίπτωση νίκης την Κυριακή απέναντι στα Μελίσσια θα αποκτήσει διαφορά δύο νικών από την ομάδα που είναι στο όριο της της σωτηρίας. Επίσης, θα έχει και την ισοβαθμία άρα, ουσιαστικά τρεις νίκες διαφορά ενώ στο β΄γύρο θα την υποδεχτεί στα ''Δύο Αοράκια''.

Θυμίζουμε ότι υποβιβάζονται τέσσερις από τον 1ο όμιλο, Ιωνικός Ν.Φ και Δούκας είναι οι πιο αδύναμες ομάδες, ο Λοκρός θα στηριχθεί στην έδρα του ενώ και τα Μελίσσια θα στηριχθούν στα παιχνίδια μπροστά στο κοινό τους. Αυτές είναι οι τέσσερις ομάδες που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις και ήδη υπάρχει μια απόσταση από τις υπόλοιπες.

Αν κερδίσει την Κυριακή ο ΟΦΗ αυτή η απόσταση θα μεγαλώσει και η κρητική ομάδα θα κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για να μην μπλέξει σε περιπέτειες. Αρκεί, να μην παρουσιαστεί όπως στα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια.

Όλα τα παραπάνω, περιμένοντας και την απόφαση για τυχόν τιμωρία της ομάδας μετά τα όσα συνέβησαν μετά το τέλος του αγώνα με το Μαρούσι στα ''Δύο Αοράκια'', με τις προβλέψεις να μην είναι ευοίωνες για την επόμενη Πέμπτη...

Η 10η αγωνιστική (08/12)

  • ΝΕ Μεγαρίδος – Αιγάλεω
  • Εθνικός – Έσπερος
  • Μανδραϊκός – Δούκας
  • Πανερυθραϊκός – Ιωνικός ΝΦ
  • ΚΑΟ Μελισσίων – ΟΦΗ
  • Μαρούσι – Λοκρός Αταλάντης
  • Πρωτέας Βούλας – Πανελευσινιακός
  • Παπάγου – Πεντέλη

Η Βαθμολογία (σε 9 αγώνες)

1.Έσπερος Καλλιθέας (7-2) 16
2.Πανερυθραϊκός (6-3) 15
————————————–
3.Μεγαρίδα (6-3) 15
4.Πανελευσινιακός (6-3) 15
5.Μαρούσι (6-3) 15
6.Παπάγου (6-3) 15
7.Πεντέλη (6-3) 15
8.Αιγάλεω (6-3) 15
9.Μανδραϊκός (5-4) 14
10.Εθνικός Πειραιά (5-4) 14
11.Πρωτέας Βούλας (4-5) 13
12.ΟΦΗ (3-6) 12
————————————–
13.ΚΑΟ Μελισσίων (2-7) 11
14.Λοκρός Αταλάντης (2-7) 11
15.Δούκας (1-8) 10
16.Ιωνικός ΝΦ (1-8) 10

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γκαγκαλούδης και διαιτησία «σκότωσαν» τον ΟΦΗ

Ράλλης: «Άνευ σχολιασμού το παιχνίδι»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.