Γιακουμάκης... αγνοείται

SMS
08:10 | 12/03/2019

Ο Γιώργος Γιακουμάκης ήταν η μεγαλύτερη μεταγραφή του ΟΦΗ, αλλά δεν έχει βοηθήσει ούτε στο ελάχιστο.

Οταν ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την απόκτησή του στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου προκάλεσε αίσθηση όχι μόνο στην Κρήτη. Ο Γιώργος Γιακουμάκης θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως το μεταγραφικό «μπαμ» του Ομίλου, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να βοηθήσει με αποτέλεσμα να τον έχει πάρει από κάτω.

Στη Ριζούπολη, στο ματς της Κυριακής, μπήκε ως αλλαγή και στο χρονικό διάστημα που αγωνίστηκε έδειξε ότι ήθελε να κάνει το κάτι παραπάνω για να φύγει ο ΟΦΗ με το διπλό. Δυστυχώς, όμως, φαίνεται ξεκάθαρα πως τον έχει επηρεάσει η γενικότερη εικόνα της ομάδας με αποτέλεσμα να κινείται στη μετριότητα.

Ο Γιακουμάκης, ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό, δεν σταματά να δουλεύει και το έχει πάρει εγωιστικά. Ξέρει πολύ καλά τις απαιτήσεις που έχει ο ΟΦΗ και πόσα περιμένουν από αυτόν οι φίλαθλοι και ελπίζει ότι στα επόμενα παιχνίδια θα... ανοίξει τον προσωπικό του λογαριασμό με τα μελανόλευκα.

Τον έχει ρίξει ψυχολογικά όλο αυτό, αλλά δεν το δείχνει. Σκύβει το κεφάλι και συνεχίζει την καθημερινή δουλειά στο ΒΑΚ, ενώ μαζί με τον Χάιμε Βέρα και τους υπόλοιπους επιθετικούς της ομάδας συνεχίζουν τα... ιδιαίτερα μαθήματα στα τελειώματα.

Ο ΟΦΗ έχει ανάγκη τα γκολ, για να σπάσει η γκίνια και να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα. Χρειάζεται τα γκολ του Γιακουμάκη, εξάλλου ακριβώς γι' αυτόν τον λόγο τον πήρε. Απαντες ελπίζουν, λοιπόν, πως το επόμενο διάστημα ο Ελληνας φορ θα ξεμπλοκάρει και θα βοηθήσει την κρητική ομάδα. Πρωτίστως για να πάρει ο ίδιος τα πάνω του στο ψυχολογικό κομμάτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Εφτάψυχος ο ΟΦΗ: δείτε τη βαθμολογία της Super League

Ο... special χαρταετός του Μπούση

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.