Γιάννης Ιατρούδης: Η πρώτη έξοδος

Απόψεις

Ο 21χρονος επιθετικός πήρε την πρώτη δύσκολη απόφαση της επαγγελματικής του καριέρας

Είναι η στιγμή που ένας 21χρονος ποδοσφαιριστής αφήνει την ομάδα που τον μεγάλωσε ποδοσφαιρικά. Στατιστικά, το αντίθετο συμβαίνει σπάνια. Με την φανέλα του Εργοτέλη ο Ιατρούδης ανδρώθηκε, έγινε διεθνής, έπαιξε και σκόραρε απέναντι στους μεγάλους της χώρας του ποδοσφαίρου ενώ την περσινή χρονιά βραβεύτηκε ως καλύτερος νεαρός ποδοσφαιριστής της Football league.

Το χθεσινό του αντίο, αποτυπώνει αυτή τη στιγμή, του πρώτου μεγάλου και συνάμα δύσκολου αποχαιρετισμού.

Στο μυαλό του Γιάννη η φυγή του από τον Εργοτέλη δεν ήταν μια εύκολη απόφαση. Αυτό αποδείχθηκε. Παρά το περσινό φλερτ των μεγάλων και τις φιλοδοξίες του, το χθεσινό αντίο δεν ήταν μια ξαφνική απόφαση αλλά κάτι που νομίζω ότι σκέφτονταν καιρό. Τολμώ να πω ότι αν ήταν υγιής και προέρχονταν από μια γεμάτη σεζόν το δίλημμα του δεν θα ήταν τόσο μεγάλο.

Ο Ιατρούδης φεύγει, μετά από 15 χρόνια από το "σπιτι" του με μια βαλίτσα γεμάτη ευχάριστες αναμνήσεις και στόχο κάτι καλύτερο. Βοηθήθηκε και βοήθησε και ήρθε η ώρα να ανοίξει κι άλλο τα φτερά του και να δοκιμάσει τις αντοχές του σε μεγαλύτερο επίπεδο.

Αν με ρωτάτε, αυτή ήταν η κατάλληλη στιγμή για τον ίδιο, όχι για την ομάδα η οποία δυστυχώς γι αυτήν δεν κέρδισε κάτι από την φυγή ενός από τα μεγαλύτερα ταλέντα του συλλόγου τα τελευταία χρόνια.

Ένα παιδί χαμηλών τόνων, δεν του αρέσει να μιλάει, κάπως "ανιωθός" και κάπως ράθυμος στο χορτάρι με σπάνια ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος έχει βάλει σε απόλυτη προτεραιότητα την πλήρη επιστροφή του από τον σοβαρό τραυματισμό και η επόμενη χρονιά θα είναι αυτή της επανεκκίνησης.

Με ποια φανέλα θα αγωνίζεται θα το μάθουμε τις επόμενες ημέρες...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τέλος ο Ιατρούδης από τον Εργοτέλη!

Τι συμβαίνει με τον Ιατρούδη

Το αντίο του Ιατρούδη: «Αποχωρώ από την ομάδα που μεγάλωσα»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.