Τι συμβαίνει με τον Ιατρούδη

SMS
17:39 | 07/04/2020

Η επιστροφή στο Ηράκλειο, η αποθεραπεία και το μέλλον του στον Εργοτέλη

Λόγω της κατάστασης του κορωνοϊού, έχουν ''παγώσει'' τα περισσότερα τρέχοντα θέματα στην ομάδα του Εργοτέλη. Αρκετά συμβόλαια ολοκληρώνονται το ερχόμενο καλοκαίρι, εκτός και αν εξαιτίας της πανδημίας αλλάξουν τα δεδομένα, κάτι που πλέον είναι πολύ πιθανό με βάση και τα όσα εξωτερικεύει η UEFA. Πιθανότατα, αυτά θα παραταθούν μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Σε κάθε περίπτωση, ένα από τα πλέον ''καυτά'' ζητήματα που θα βρει μπροστά της η ''κιτρινόμαυρη'' ΠΑΕ είναι αυτό του Γιάννη Ιατρούδη. Ο 21χρονος επιθετικός, γέννημα θρέμμα των ακαδημιών του συλλόγου και το μεγαλύτερο - αναμφισβήτητα - περιουσιακό ''στοιχείο'' του. Το συμβόλαιο του έχει ισχύει μέχρι τις 30 Ιουνίου, με τον σοβαρό του τραυματισμό να έχει αλλάξει τα δεδομένα.

Θυμίζω ότι στις αρχές του Νοεμβρίου, ο Ιατρούδης τραυματίστηκε στο παιχνίδι των Ιωαννίνων, οι φόβοι για ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο επιβεβαιώθηκαν με τον ίδιο να περνάει, σε νοσοκομείο της πρωτεύουσας, την πόρτα του χειρουργείου.

Οι... προπονήσεις στο Ηράκλειο και το μέλλον του

Εδώ και λίγες ημέρες, ο 20χρονος φορ βρίσκεται πίσω στο Ηράκλειο, προσπαθεί να γυμναστεί σε... παραλίες και στο σπίτι του, σε μια ''ατμόσφαιρα'' που σίγουρα δεν τον ευνοεί και τον κρατάει πίσω. Όλα αυτά, με στόχο την πλήρη αποκατάσταση του, την επιστροφή στα γήπεδα και με φόντο τη νέα σεζόν.

Πέρα από την πρόταση ανανέωσης που του έγινε από τον Εργοτέλη, στο φινάλε του 2019, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Ιατρούδης δεν έχει αποφασίσει ακόμα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Όπως αναφέρουν πρόσωπα του περιβάλλοντος του, προέχει η αποκατάσταση του και όλα τα άλλα θα τα δει στην πορεία.

Δεδομένα, υπάρχει ανεπίσημο ενδιαφέρον από άλλες ομάδες, θυμίζω και αυτό του ΟΦΗ προς το πρόσωπο του τον περασμένο Φεβρουάριο, όπως είχε αποκαλύψει ο διευθυντής της ΠΑΕ. Στάση αναμονής και λόγω της κατάστασης από τον ίδιο αλλά και από τον Εργοτέλη, με τις επόμενες εξελίξεις να χρονολογούνται από τα μέσα Μαίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αποθεραπεία στην πρωτεύουσα

Η εγχείρηση πέτυχε, ο Ιατρούδης θα βγει πιο δυνατός!

Πρόταση ανανέωσης στον Ιατρούδη

Mπαίνει στο χειρουργείο ο Ιατρούδης

Φοβάται ο Γιάννης το «θεριό»;

Τα νεότερα για Ιατρούδη

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.